Çalınan Köpeği İçin Polise Gitti: 66 Bin TL Ceza Ödedi

Konya’da 'köpeğim çalındı' şikayetiyle giden vatandaşa, yasaklı ırklardan  'Pitbull Terrier'i kayıt dışı barındırmaktan 66 bin 798 lira ceza  verildi.

Pitbull cinsi 2 köpeğinin çalındığını belirterek polis merkezine şikayette bulundu. Şikayet üzerine konuyu incelemeye alan Karatay Suç Araştırma ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, kısa süre içerisinde bahse konu köpeklerin yerini tespit etti.

Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ekipleri de Karatay İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü görevlileri ile birlikte köpeklerin bulunduğu adrese intikal etti. Görevlilerin incelemesiyle 2 adet köpeğin yasaklı ırklardan olan Pitbull Terrier cinsi olduğu ve kaydının bulunmadığı tespit edildi.

Bahse konu 2 yasaklı ırk köpeğe Karatay İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü görevlileri el koyarak Karatay Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerine teslim etti. Köpek sahibine 66 bin 798 TL idari yaptırım uygulandı.

Popüler İçerikler

Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
29.03.2023

Salmayın şunları sokağa kardeşim başka hayvan mı yok besleyecek amk

29.03.2023

köpekler fotodaki 2 köpek ise köpekler kırma,genlerinde var ama ikiside orijinal staff değiller. bunu söylediğiniz zaman kimse size köpeğin tipinden dolayı ceza kesemez. sahibi bu durumu bilmiyormuş belli ki. bu arada pitbull beslemeye karşıyım, gerzekçe bir özentilikten ibaret, pitbulları olunca kendilerini Harlem gangsta falan gibi hissediyorlar ama kekoluklarından bişey eksilmiyor

29.03.2023

onlar nasıl fevkalade gözler öyle :))))

TÜM YORUMLARI OKU (4)