Çaldıkları Motosikleti Sahibine Satmaya Çalışırken Yakalanan Hırsızlar Serbest

İstanbul Şişli'de çaldıkları bir motosikleti Eyüpsultan’da tekrar sahibine satmak isteyen hırsızlar, polisler tarafından yakalandı. Suçüstü yapılan zanlılardan biri ruhsatsız tabancasıyla polise saldırı girişiminde de bulundu. Buna rağmen zanlılar sevk edildikleri mahkemece ‘adli kontrol' hükümleri uygulanarak salıverildi.

İstanbul Şişli'de 17 Kasım günü M.Ç'nin motosikleti evinin önünden çalındı. Aracı çalan şüpheliler, mağdur ile sosyal medya üzerinden iletişim sağlayarak 4 bin 500 lira para talep etti. 

Şüpheliler ile motosikletin sahibi, buluşma yeri olarak Eyüpsultan ilçesinde bulunan bir hastanenin açık otoparkı olarak belirledi. Sivil polis ekipleri, şüphelilerin geleceği otoparkın etrafını 'hastane görevlisi' kılığında kuşatarak önlem aldı. 

Hırsızlar ile araç sahibi M.Ç. buluşma yerine geldi. Şüpheliler parayı alıp motosikleti sahibine teslim ederken gelişmeleri an be an takip eden polis ekiplerince operasyon düzenlendi.

Adli kontrolle serbest bırakıldılar

Eyüpsultan'a bağlı Düğmeciler Mahallesi Arif Paşa Caddesi üzerinde faillerin kuşatan polis ekipleri Zeki S. (24) ve Berat O. (18) adlı iki şüpheliyi yakaladı. 

Bu sırada şüphelilerden Zeki S. belinde taşıdığı ruhsatsız tabancayla polise saldırı girişiminde bulundu. 

Polis silahlı hırsız ile yanındaki diğer şüpheli Berat O'yu etkisiz hale getirerek gözaltına aldı. 1 ruhsatsız tabanca, bu silaha ait 5 fişek ve hırsızlığa konu çalıntı motosiklet ele geçirildi.

Şüpheliler, sevk edildikleri mahkemece ‘adli kontrol' hükümleri uygulanarak salıverildi.

Popüler İçerikler

Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı
Kimse Bunu Beklemiyordu! Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi 23 Nisan Paylaşımında Fenerbahçe U19'a Yer Verdi
YORUMLAR

yorumum net 😂 artık bi bana mı komik geliyor.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ