Akıllara durgunluk veren bir hırsızlık hikayesi anlatmaya geldik. 33 yaşındaki hırsızın, binlerce dolar değerindeki saatleri nasıl çaldığına inanamayacaksınız! Hadi buyurun 👇
Akıllara durgunluk veren bir hırsızlık hikayesi anlatmaya geldik. 33 yaşındaki hırsızın, binlerce dolar değerindeki saatleri nasıl çaldığına inanamayacaksınız! Hadi buyurun 👇
8 News Now Müfettişinin söylediğine göre, Las Vegas Aria Otel'de bir kadın, otelde kalan bir kişinin lüks marka bir saatini çalmak ve cinsel organının içine saklamakla suçlandı.
Adam polise, bir kadının odasından 12 bin dolarlık bir saat de dahil olmak üzere eşyalarını çaldığını söyledi. Kısa zaman içerisinde, kadının kimliğinin Sarah Richards olduğu belirlendi. Polis, 33 yaşındaki Sarah Richards'ın hırsızlık ve kurbanlarına ilaç vermekle suçlandığını söyledi.
'Sarah Richards, kurbana sarılırken saati onu rahatsız ettiği için çıkarmasını söyledi. Kurban, saati çıkarıp yastığının altına koydu. Richards çok ısrar ettiği için kurban daha çok alkol tüketti. Adam daha sonra saatin kayıp olduğunu fark etti. Richards paniğe kapıldı ve odadan ayrıldı. Adam onu koridorda takip etti, asansörden indi ve lobideki güvenliği uyardı.'
Saatin nerede olduğu sorulduğunda polisler Sarah'nın, 'Saati zaten hapishanede bulacaksınız ve şu an bununla uğraşmak istemiyorum' dediğini belirtti. Polis memurları ayrıca 'içinde çok az beyaz madde bulunan' açılmış mor bir hap kapsülü bulduğunu söyledi.
Polis, Richards'ın Haziran ayında başka bir kişinin saatini çaldığını ve Pazartesi günü aynı suçtan yargılanmak üzere Las Vegas'ta olduğunu söyledi. Kurban polise, Richards'ın 4 Haziran'da Las Vegas bir otelde kendisine ilaç verdiğine ve yaklaşık 100 bin dolar değerindeki Patek Philippe kol saatini çaldığına inandığını söyledi.
Siz bu hırsızlık hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!
Şahsen başlığı görünce g0tüne sokmuştur diye düşündüm
yine fosss bi başlık,hanı nerde milyonluk iş!!!