Çağla Şıkel'in Yeşillere Büründüğü Bol Dekolteli Son Paylaşımı Sosyal Medya Kullanıcılarını İkiye Böldü!

Fiziği ile dikkat çeken ünlü model Çağla Şıkel'in yeşillere büründüğü bol dekolteli son paylaşımı sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü!

Ünlü model ve televizyon sunucusu Çağla Şıkel, özel hayatını her ne kadar kameralardan uzak yaşamayı tercih etse de son zamanlarda magazin gündeminin en sık konuşulan isimlerinden biri.

İlginç deneyimleri ile sık sık dillere düşen Şıkel, açıklamaları ve sosyal medya paylaşımları ile de çok konuşuluyor biliyorsunuz ki!

Geçtiğimiz günlerde oğlu Kuzey'in aşık olduğu ve oğlunun başkasına aşık olunca kendisinin çok tuhaf hissettiği açıklamasıyla eleştirilen Şıkel, bu sefer de Ajda Pekkan konserinden yaptığı paylaşımla gündeme geldi.

Paylaşımına "Dün akşamki tarihi konserin bir parçası olmak beni öylesine gururlandırdı ki ❤️💫" notunu düşen Şıkel'in yeşillere büründüğü bol dekolteli paylaşımı sosyal medya kullanıcılarını resmen ikiye böldü!

Kimisi Şıkel'in kombinini çok beğendi, kimisi yerden yere vurdu! Peki ünlü modelin konser kombinine kim ne yorum yaptı? Gelin birlikte bakalım!

👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yıllar Süren Küslük Bitti mi? Ceza'dan "Her An Yeni Şarkı Gelebilir" Dedirten Sagopa Kajmer Açıklaması!
Kurban Bayramı'nı Tanzanya'da Geçirecek Gamze Özçelik-Reshad Strik Çiftini Umuda Koşanlar Derneği Yolcu Etti
Altınları Hazırlayın: Buram Buram Aşk Kokan Reynmen ve Emire Cansu Kurtaran'ın Düğün Tarihi Belli Oldu!

Popüler İçerikler

5 Yaşındaki Kuzenini Zorla Dudağından Öpen TikTok Kullanıcısı Duygu Özgül Tutuklandı
Kocasının Kendisine Yaptığı Yorumları "Mizah Amaçlı" Paylaşan Kadın Tartışma Yarattı
A Milli Futbol Takımımız Çekya'yı 2-1 Mağlup Ederek EURO 2024'te Son 16'da!
YORUMLAR

Hahahahahah şu insta yorumlarında biri demiş ya? Sen bir efsanesin, bir insanın içi dışı bu kadar mı güzel olur, idolümsün diye. Gülmektennnn yerlere yattım. İdol aldığı şahıs 2-3 gün aç susuz karanlık odalarda kalıyor, o ara altına mı mıçıyor, yerlere mi işiyor bilmiyoruz. Bildiğimiz şey kapıdan çıktığında iki gözü iki çeşme hüngür hüngür ağladığı. Tarikatçı mıdır nedir? İdolmuş, aklını üzdüğüm. XD

14.06.2024

Bu havada yakar be abla leş gibi kokar

14.06.2024

Çok yakışmış

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ