Çağla Şıkel'den Kıskançlık İtirafı: Kıskanılmak Hoşuma Gider

Başarılı manken Çağla Şıkel geçtiğimiz günlerde Anadolu Yakası'nda bir etkinliğe katılmıştı. Orada magazin ekibi ile karşılaşan Şıkel, soruları yanıtladı. “Çocuklarınız sizi kıskanıyor mu?” sorusuna ilginç bir yanıt verdi. Ardından yeni yıl dileklerini de söylemeyi ihmal etmedi. İşte Çağla Şıkel'den kıskançlık itirafı...

Bağdat Caddesi'nde bir etkinliğe katılan Çağla Şıkel yaptığı açıklamalarla gündem yarattı. Uzay ve Kuzey adında iki erkek çocuğu olan güzel mankenin hayatını çocuklarına göre yaşıyor. Snob magazin haberine göre “Çocuklarınız sizi kıskanıyor mu? Sorusuna verdiği cevap ile şaşırttı.

Çocuklarınız Sizi Kıskanıyor mu?

“Çocuklarınız sizi kıskanıyor mu?” sorusuna Şıkel, “Şu an net bir şey söylemeyeceğim ama biraz kıskanırlarsa tabii ki hoşuma gider. Sürekli onlara odaklı bir hayat yaşadığım için bir miktar beni kıskanabilirler. Çocuklarım tarafından kıskanılmak hoşuma gider” yanıtını verdi.

Çağla İle Emre Altuğ Hikayesi

Çağla Şıkel ile Emre Altuğ 10 Ağustos 2008 yılında evlenmişti. Evliliklerinden doğan iki erkek çocuk dünyaya geldi. Ancak çiftin evlilikleri uzun sürmedi. Çağla Şıkel ve Emre Altuğ çifti 12 Ocak 2015 tarihinde boşandı.

Çağla Şıkel'den Yeni Yıl Dileği

Çağla Şıkel, yine davetteyken yeni yıl dileklerini de iletmeyi ihmal etmedi;

“2021 hepimiz için zor bir yıldı. Yeni yıla, yeni umutlarla giriyoruz. 2022’yi elimden gelenin en iyisini yaparak, yoğun tempoda çalışarak geçireceğim. Çalışmak; insana enerji ve şifa veriyor, insanı güzelleştiriyor. Çabaladığım, ürettiğim, sevdiklerimle beraber güzel, mutlu, aşk dolu bir yıl diliyorum” dedi.

Giyilmeyen Kıyafetlerimiz Doğu'ya Gidiyor

Çağla Şıkel, “Çocuklarım kıyafetleri sırasıyla giyiyorlar. Daha sonra Doğu’daki çocuklara gönderiyoruz. Kıyafetlerini ve oyuncaklarını kendileri ayırıp, ‘Hadi anne bunları ihtiyacı olanlara gönderelim’ diyorlar. Paylaşmayı seviyoruz. Çocuklarıma bunu aşıladığım için çok mutluyum” diye konuştu.

Popüler İçerikler

İstanbul Yerine "Konstantinopolis" Yazdılar! Galatasaray'ın Rakibi PAOK'tan Skandal Paylaşım
Suudi Prens Selman Filistin Meselesiyle İlgili Tuhaf İfadeler Kullandı
Elazığlı Mehmet 120 Bin Liraya Aldığı Tarlasına Fidan Dikerken Roma Dönemine Ait Eser Bulunca Hayatı Değişti