Çağla ile Yeni Bir Gün Programı Neden Yok, Bitti mi? Çağla Şıkel Hasta mı?

FOX Tv ekranlarının sevilen programlarından Çağla ile Yeni Bir Gün yayın akışında yer almayınca merak konusu oldu. Geniş bir hayran kitlesi bulunan gündüz kuşağı programında hem pratik ve leziz yemek tarifleri hem de sağlığa dair önemli detaylar anlatılıyor. Peki Çağla ile Yeni Bir Gün neden yok, yayından mı kaldırıldı? Çağla Şıkel hasta mı?

İşte detaylar...

Çağla ile Yeni Bir Gün programı FOX Tv'nin merakla takip edilen yapımlarından bir tanesi oldu. Ünlü model Çağla Şikel'in sunuculuğunu üstlendiği program ilgiyle izleniyor.

Hafta içi her gün sevenleriyle buluşan program bir süredir yayınlanmıyor. Yapımın sevenleri ise konu hakkında araştırma yapmak için arama motorlarına yöneldi.

Çağla ile Yeni Bir Gün Neden Yok?

Hafta içi her sabah yeni bölümüyle Fox Tv izleyenlerinin karşısına çıkan Çağla ile Yeni Bir Gün programı birkaç gündür yayın hayatına ara vermiş durumda. Programın sunuculuğunu üstlenen Çağla Şıkel, salgın hastalık olan influenzaya yakalandığını sosyal medya hesabıdan duyurdu.

Çağla Şıkel Hasta mı, Nesi Var?

İnfluenza virüsü kaptığını Instagram hesabından duyuran Şıkel, durumunun kötü olduğunu söyledi. Hastalığının bulaşıcı olduğunu belirten güzel oyuncu odaya kimsenin giremediğinin de altını çizdi.

Popüler İçerikler

İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı