Çağatay Ulusoy'lu Gaddar Final Yaptı, Tepkiler Gecikmedi!

Çağatay Ulusoy'u yıllar sonra ekrana döndüren dizi Gaddar, düşük reyting oranları nedeniyle final yaptı. Gaddar'ın finaline ise izleyicilerden tepki yağdı.

Çoğunlukla dijital işlerde izlediğimiz Çağatay Ulusoy'u yıllar sonra televizyona geri döndüren Gaddar ne yazık ki beklediği rağbeti görememişti.

Hikayesi çok sevilmesine rağmen iddialı bir gün olan Cuma akşamı yayınlanan Gaddar düşük reytingler nedeniyle final kararıyla herkesi şaşırtırken, büyük finale tepkiler elbette gecikmedi.

Mutlu sonla biten dizi bu kadar erken final yapması nedeniyle tepkilere yol açarken, haliyle sosyal medyada ufak çaplı bir ayaklanma yaşandı.

İşte gelen tepkilerden bazıları:

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Kızılcık Şerbeti ve Yalı Çapkını Sezon Finali Reytingleri Ne Durumda?
Alev'e Veda Etti: Kızılcık Şerbeti'nden Ayrılan Müjde Uzman'dan Duygu Yüklü Paylaşım
Kızılcık Şerbeti Sezon Finali İzlerken Aşırı Gerilen Çift O Hallerini Videoya Aldı

Popüler İçerikler

Makam Arabası ile Suriye ile Türkiye Arasında İnsan Kaçıran Tuğgeneral Bilal Çokay Tutuklandı
TRT'den Açıklama Geldi: "Gece 2'ye Kadar Pompa" Sözleri Canlı Yayında Soğuk Duş Etkisi Yaratmıştı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kayseri'deki Suriyeli Olaylarına Tepki: "Sokakları Ateşe Vermek Kabul Edilemez"
YORUMLAR

Genel olarak diziye güzel diyenlere şaşırdım, çok amatör yanları vardı. Oyuncu seçiminde Gaddar ve Müdür harika seçimlerdi, adeta bu roller için yaratılmış bu adamlar ama diğer bütün oyuncular yanlış seçim, role hiç uymayacak isimler seçilmiş. Senaryo güzel hatta harika, Çağatay zaten üst seviye bi oyuncu ama bu ikisiyle dizi yürümez, yürüyemedi de zaten. Yapım ve yönetim kısmı tam bir fiyasko. Çağatay Ulusoy'un emeğine üzüldüm, dizi tanıtımında izlemiştim çocuk gibi heyecanlıydı, yazık ettiler Çağatay'a da senaryoya da. Doğru ellerde efsane olurdu bu dizi.

08.06.2024

Bu ülkenin insanını şu televizyonda yayınlanan dizilerle mahvettiniz, isme bak gaddar. Kültürümüzü nasıl yavaş yavaş değiştirdiniz sinsice, her dizide programda bağırış çağırış, öldürme, yasak aşk, iftira, entrika, yalan dolan, mafya, avamlık, kıroluk diz boyu, kullanılan dil hep kaba hep kinayeli itici gürültülü patırtılı suçlayıcı dalga geçen cinsten. Erkekler maço hormonlu kadınlar fitneci pis fesat tripli, duygusunu insan gibi ifade etmiyor bile kimse şu dizilerde. E halk da göre göre bunlara benziyor sonra haliyle. Kendinize ve çocuğunuza yapabileceğiniz en iyi şey eve televizyon sokmamak

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ