Çağatay Akman'dan Yeni Video Klip: 'Sensin Benim En Derin Kuyum'

Telif sorunu nedeniyle son günlerin çok konuşulan ismi olan Çağatay Akman yeni video klibini yayınladı. 'Gece Gölgenin Rahatına Bak' şarkısı telif yüzünden Youtube'dan silinirken, Çağatay Akman yeni çalışmasının 'sample'ını da 'Sie Lieght Mein İn Armen' isimli şarkısıyla tanınan Muhabbet'ten aldı.

Popüler İçerikler

Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
Dünyaca Ünlü Maden Suyunda Dışkı Örneğine Rastlandı: 2 Milyon Şişe İmha Edildi
YORUMLAR
09.06.2017

Son dönemde yayınlanan şarkılarda ki ''sahte mağdur edebiyatı''ya da şöyle söyleyeyim ''primci fakir duyarları'' mide bulandırıcı bir hal aldı. ''Fakir yar olmuyor zengine, davul bile dengi dengine'' ''Fakirin paradan haberi yok ama, zenginin meyvesini koy votkasına'' '' Yüzük biraz pahalı ve yaşantımız ucuz'' bana zerre doğal,samimi gelmiyor bu şarkı sözleri. Hit olan Heijan'ın şarkısına bakıyorsun ''Babası mühendis oğlu kız delisi, inşaatta mala vurur bizim gibi amelesi'' (?) LEŞ. Neşet Ertaş,Cem Karaca yahut Ahmet Kaya dinlerken şarkılarda o duygu yoğunluğunu, samimiyeti buluyorsunuz. Böylesine kişilere prim yaptırıyorsunuz ne gerek var. Yorumumun altına da eleştiri yapabilirsiniz en doğal hakkınızdır ama kalkıp çomar gibi hakaret, ne bileyim salak saçma şeyler yazmayın.

10.06.2017

ki Ahmet Kaya siyasi fikrinden dolayı eleştirilir azeri türküleri diye albümü vardır bu şarkılara sadece Ahmet Kaya o babacan sesiyle tek keklime söylemesi bin basar.

09.06.2017

ülkenin dinleyici kitlesi avel olunca ortaya böyle rezalet şarkımsı şeyler ortaya çıkıyor. Eskiden lisede bile sınıfta gitarla klasik müzik çalarken kızın teki bana 'bu ne yeaaa murat boz fln çalsana' demişti. Sen böyle bir ülkede nasıl kaliteli müzik üretebilirsin ki?

09.06.2017

yapacağın şarkıyı sikim, sesini sikim, altyapını sikm, kuracağın cümleleri yapacağın kafiyeleri sikm, bok gibi olmuş, tam klasik yeni nesil Türk şarkısı, mnakoyim senin.

Ustam'sın

TÜM YORUMLARI OKU (75)