Şehidimizin Çadırda Yaşayan Ailesine Ev Alma Hayalini Hasan Can Kaya ve Haluk Levent Gerçekleştiriyor

Dün akşam tüm Türkiye bir kez daha acı haberle sarsıldı. TSK'ya ait üs noktasına sızmaya eylemine giren teröristlerle bölgedeki askerlerimiz arasında çatışma çıktı.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından yapılan resmi açıklamaya göre hain saldırıda 9 askerimiz şehit oldu.

Göğsünde al bayrak ile kahramanca savaşan Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir de teröristlerle çatışırken hayatını kaybedenlerden.

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen korkunç depremlerde Kahramanmaraş'taki evi yıkılan mehmetçiğin ailesinin bir çadırda yaşadığı ortaya çıktı.

Şehidin, konteyneri ısıtamadıkları için çadırda yaşamaya çalışan ailesine "Evlenmeden önce size bir ev alacağım" dediği ortaya çıktı.

Acılı ailenin komşularından biri olan Nazire Keskin, şehit olan gencin hayalinin olduğunu şöyle açıkladı:

'Şehidimizin komşusuyuz. Annesiyle sürekli konuşurum ben, bugün yine konuştum. Çocuğun hayali 'Evlenmeden önce size bir ev alacağım' demiş. Bekardı, askere gitti, çok terbiyeli bir çocuktu, asil bir çocuktu. Evleri 2 katlıydı, amcaları üst katta oturuyordu, alt katta da bunlar oturuyordu. Depremde de ev gitti. Çadırda yaşıyorlardı'

👇🏻

Şehit haberi geldikten sonra acılı ailenin çadırına 10 adet ısıtıcı bırakılması dikkatlerden kaçmadı.

Yüreği yananan sosyal medya kullanıcılarının sayısız paylaşımlarından sonra Haluk Levent ve Hasan Can Kaya'dan anlamlı bir destek geldi.

Deprem döneminde kurucusu olduğu AHBAP Derneği ile vatandaşların yardımına koşan Haluk Levent X (Twitter) hesabından şu açıklamayı yaptı:

"Şehit Müslüm Özdemir'in ailesinin ev hakkı mevcut. Bu konuda Kahramanmaraş Valimiz sayın Ünlüer bizleri aydınlattı. Ama bizler de bir ucundan tutalım dedik. Bugün Bursa konserimin geliri ve Hasan Can Kaya kardeşimin 1 gösteri hasılatıyla birlikte haftaya annemize bir ev alacağız."

Haluk Levent'in paylaşımını buradan da görebilirsiniz 👇

twitter.com

Haluk Levent ve Hasan Can Kaya'nın gösteriden elde edecekleri hasılat ile ev sözü vermesine gelen yorumları görelim...

Tüm bu yaşananların ardından Kahramanmaraş Valiliği tarafından bir açıklama geldi. Çadırların tamamen kaldırıldığını belirten açıklama da dikkat çekti.

İlginizi Çekebilir

Şehitlerimizin Evlerini Hatta Çadırlarını Görünce Yüreğinizdeki Ateş Harlanacak
Şehit Haberlerini Alan PAU Konserlerini İptal Etti: "Milli Yas Beklememe Gerek Yok"
Pençe Kilit Operasyonunda Şehit Düşen Kahramanlarımızın Ardından Ünlü İsimlerden Gelen Taziye Mesajları

Popüler İçerikler

Devlet Bahçeli'den UEFA'nın Merih Demiral Kararına Tepki: "Vazgeçmezlerse Hollanda Sahada Tek Başına Kalmalı"
Ticaret Bakanı Ömer Bolat: "Afganlar Giderse Türkiye'de Hayvancılık Biter"
Anket: Bozkurt İşareti Siyasi Simge mi?
YORUMLAR
13.01.2024

Sağolsunlar takdire şayan bir hareket ancak onlardan bağımsız olarak; Öldükten sonra sarayda da oturtsan faydasız, o yüreklerindeki ateş hiç dinmeyecek. Bir sene bitecek hâlâ insanlar şu durumda ise ve üstüne üstlük o kadar bağış(!) toplandı ise birilerinin değil utanmak yerin dibine girmesi gerekirdi ama maalesef burda başka şeyler devreye giriyor...

13.01.2024

terör eylemlerini akp talimatı ile yapıyorlar ablacım sen ne anlatıyorsun , pkk=akp

13.01.2024

Haluk Abi , Cumhurbaşkanı olsan harika olur

13.01.2024

Haluk Levent kaç kişiye daha koşar. devlet okadar bağış topladı toplanan bağışlar nerede? koskacam devletimiz var sözde 17 tane bakanımız var ! binlerce millet vekillerimiz var! ama her şeye kolan Haluk Levent yine şarşırtnadın beni iyi adam👏👏

TÜM YORUMLARI OKU (15)