Cadılar Bayramı'nda Chucky Kılığına Giren Danla Bilic Yine Kostüm ve Makyajıyla Farkını Ortaya Koydu!

Cadılar Bayramı, her yıl korku, eğlence ve yaratıcı kostümlerle ülkemizde de kutlanıyor. Bu sene de sosyal medyanın konuşulan isimlerinden Danla Bilic, takipçilerini şaşırtmayı başardı. Geçen seneki kostümünden sonra bu sefer klasik korku karakteri Chucky olarak karşımıza çıktı.

31 Ekim Cadılar Bayramı ruhunu iliklerine kadar hisseden, her sene de kostüm ve makyajlarıyla büyük beğeni toplayan Danla Bilic'in geçen sene yaptığı paylaşımlar da çok konuşulmuştu.

Geçen yıl Cadılar Bayramı’nda Danla Bilic, evini tamamen konseptli bir partiye dönüştürmüş ve yakın dostlarıyla küçük ama eğlenceli bir kutlama gerçekleştirmişti. Parti dekorasyonundan akşam yemeği detaylarına kadar her şey korku temalı olarak özenle seçilmiş, konuklarından biri ise şimdi arasının bozuk olduğu Ala Tokel olmuştu. Korku filminden fırlamış kostümü ve gerçekçi makyajıyla çok beğenilen Danla Bilic bu sefer de farkını ortaya koydu!

Bu sene Cadılar Bayramı’nda Danla Bilic, klasik korku karakteri Chucky kostümüyle karşımıza çıktı.

Geçen sene Cadılar Bayramı’nda IT kostümüyle karşımıza çıkan Danla Bilic, bu sene klasik korku karakteri Chucky oldu. Geçen seneki kırmızı balonlu görünümü gibi bu sene de saç, makyaj ve kostümüyle dikkat çeken Danla Bilic Cadılar Bayramı'na tam takır hazırlandı!

İlginizi Çekebilir:

Sosyetenin Gözde İsimlerinden Hande Demir Cadılar Bayramı'nda Rahibe Olarak Ortaya Çıktı!
Hande Erçel'in Eleştirilen İngilizcesiyle İlgili Resmen Avukat Kesilen Pınar Altuğ O Yorumlara Öfke Kustu
Filtresiz Halini Görenlerin Yaptığı "Suratı Bozulmuş" Yorumlarına Sinirlenen Mika Açtı Ağzını Yumdu Gözünü!
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

İsrail'in Eurovision'da Men Edilmediği Açıklandı: 5 Ülke Eurovision'dan Çıktığını Açıkladı
Güllü'nün Ölümünde Kritik Kamera Kaydı: Komşusu İlk Kez Açıkladı!
İl Olmaya Aday İlçeler Listesi Güncellendi: 5 Yeni İlçe Daha Plaka Hazırlığında!
YORUMLAR
01.11.2025

Tamtakır = içinde gerekli hiçbir şey kalmamak. Editör kelimeyi tam ters anlamında kullanmışsın sanki

31.10.2025

Baba Nizamettin Kabaiş’ten rektöre: “Rojin’e sahip çıkmadın ama bu gençlere sahip çık” Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nde 18 gündür süren eyleme katılan Rojin Kabaiş’in babası Nizamettin Kabaiş, rektörlüğün öğrencileri engellemeye çalıştığını belirterek tepki gösterdi. “Hadi bize değer vermedin, kendi öğrencilerine değer ver. Rojin’e sahip çıkmadın ama bu gençlere sahip çık” diyen Kabaiş, kızının ölümüne ilişkin ihmalleri hatırlatıp “Kameraları neden siyah beyaza çevirdiniz, neden 17 saat sonra haber verdiniz?” diye sordu

01.11.2025

Ya bizler Cadılar Bayramını ne zamandır kutlar olduk? Gerçekten merakımdan soruyorum.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ