Cadde Ortasında İlişkiye Girenden, Tiktok Çekerken Komalık Olana! Haftalık Şaşırma Kotamızı Dolduran Haberler

Her hafta hem ülke hem de dünya gündeminde birbirinden ilginç olaylar yaşanıyor. Bu hafta da başta Türkiye olmak üzere dünyada yaşanan acayip haberleri konu edindik. KPSS sorularının çalınması, ODTÜ'de açılan site gibi birçok konunun ülke gündemini meşgul etmesini yanı sıra birçok ilginç olay da yaşandı.

1. Çorum'da vidanjörün kamyonete çarpması sonucunda kamyoneti süren kişi aracın camından dışarı fırlaması sonucunda şans eseri hayatta kaldı.

İnanılmaz Kurtuluş Kamerada: Vidanjörün Çarptığı Kamyonetten Kurtuldu

2. Küba'da ilişkileri kıskançlık yüzünden çekilmez hal alan bir çift, iki tarafında onayı ile birlikte aralarına Lisandra Pozo Estrada isimli birisinin de katılmasıyla birlikte üçlü ilişki yaşamaya başladılar.

Kıskançlık Sorunu Yaşadıkları İçin Üçlü İlişkiye Geçtiklerini İtiraf Eden Çiftin Beyin Yakan Açıklamaları

3. Adana'da bir ev sahibi kirasını üç ödeyemeyen ve iki çocuğu ile birlikte yaşayan kiracısının önce elektriğini kesti sonra da evin çelik kapısı söküp çaldı.

Kirayı Alamayan Ev Sahibi Kapıyı Söküp Götürdü

4. İngiltere'de 12 yaşındaki bir çocuk ailesinin beyanına göre bilincini kaybetme noktasına gelene kadar kendilerini boğdukları bir Tiktok akımını yaparken hastanelik oldu ve küçük çocuk uzun süredir bitkisel hayatta.

TikTok'ta Gördüğü Bir Videoyu Çektikten Sonra Komaya Giren Çocuk Sosyal Medyanın Gündeminde

5. Bayrampaşa'da 8 tane çocuk Tiktok videosu çekmek amacıyla 14 yaşındaki bir çocuğa yaşını ve nerede yaşadığını sordu, cevap gelmeyince de 8 çocuktan birisi yanındaki cam şişeyi kırarak 14 yaşındaki çocuğu yaraladı.

TikTok Çekmek İçin 14 Yaşındaki Çocuğun Kolunu Camla Kestiler

6. Meksika'dan ABD'ye kaçmak isteyen bir kadın tam kaçarken duvardaki metallere sıkışıp kalması sonucunda gruptaki diğer göçmenler kaçabildi ancak kadın kaçamadı ve sıkıştığı yerden görevliler yardımı ile çıkartıldı.

7. Şanlıurfa'da yabancı uyruklu bir şahsın elindeki jiletle kendisine zarar vermesi sonucunda çevredeki insanları tedirgin etti ve kendisini jiletleyen adamı darp ederek etkisizi hale getirdiler.

8. 19 yaşına kadar sütyen bile takmayan Araba Banson, nadir görülen bir rahatsızlık ile göğüslerinin büyümesini durduramıyor ve eğer ameliyat olmazsa tekerlekli sandalye ile yaşamına devam etmek zorunda kalacak

9. Brezilya'daki üst düzey Alman diplomat Hahn, 23 yıldız evli olduğu eşini sadomazoşizm yüzünden öldürdüğü iddiası ile gözaltına alındı.

Alman Diplomata Brezilya’da Tutuklama: 23 Yıllık Eşini Sadomazoşizm Yüzünden Öldürmüş

10. Rusya'da 2. Dünya Savaşı anısına yapılan 'Sönmeyen Ateş' isimli anıta işedikleri görüntülerin ortaya çıktığı 3 Türk turist tutuklandı ve en az bir yıl hapis yatacaklar.

3 Türk Turist Tutuklandı: ‘Sönmeyen Ateş’ Anıtına İşedikleri Tespit Edildi

11. Sakarya'da şortlarını indirip kadınları rahatsız ettiği söylenen iki kişiden birisi kaçmak için denize girdi ve çok açıldığı için cankurtaran geldi. Boğulma tehlikesinden kurtarılan şahsı önce kurtardılar sonra dövdüler.

Sahilde ‘Şortunu İndirdin’ Dayağı: Boğulmaktan Kurtarıp Yine Dövdüler

12. Evinin bahçesinde arkeoloji kazısı yapılırken 25 yıldır kayıp olan H.T'nin kızının ve eşinin cesedi bulundu. H.T, 25 yıl önce ilk olarak eşini sonra kızını öldürerek evinin bahçesine gömmüş ve gerçekler arkeoloji kazısı sonucunda ortaya çıktı.

13. Malezya'daki bir kadın sahiplendirdiği yavru köpeği ziyarete gittiği sırada, köpeği sahiplenen adam yavru köpeği yediğini ve başka köpekler varsa onları da sahiplenebileceğini söyledi. Bu durumun ardında duyduklarına inanamayan kadına adam her zaman köpek yediklerini ve başka varsa yine alabileceğini söyledi.

14. 45 yaşındaki bir kadın cinsel ilişkiye girdiği sırada aort damarının patlaması sonucunda hemen hastaneye götürüldü ve ölümden döndü.

15. İngiltere'de işlek bir caddede herkes içerisinde cinsel ilişkiye giren bir çift İngiltere'de gündem oldu. Kadın kimliği belirlenip yakalandı ancak adamın kimliği henüz belirlenemedi.

Çevredekilere Aldırış Etmeden Caddenin Ortasında İlişkiye Giren Çiftin Ortalığı Ayağa Kaldıran Görüntüleri
Kendisini Aldatan Eski Sevgilisinin Gizlice Evinde Yaşadığını Korkunç Bir Şekilde Fark Eden Kadının Hikayesi
ODTÜ'lü Öğrenciler "Kadın Bedeninin Politikleştirilmesine Karşı" OnlyFans Benzeri Bir İnternet Sitesi Kurdu!
16 Yaşındaki Kız Çocuğunu Rehin Aldı, Silahla Başından Vurdu: 35 Kez Şikayet İşe Yaramadı

Popüler İçerikler

Okan Bayülgen Televizyonu Bıraktığını Açıkladı!
Mert Hakan Yandaş'tan 'Korkak Herif' Diyen Kerem Aktürkoğlu'na Yanıt: "5'e 1 Dayak Yerken"
Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Elenir Elenmez O İsmi Takipten Çıktı!
YORUMLAR
08.08.2022

İnanılmaz haberler şok oldum

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ