Büyük Soygunu Bu Sefer Kadınlar Yapacak: Ocean's Eleven Uyarlamasının Muhtemel Kadrosu

En meşhur soygun filmlerinden Ocean's Eleven bu kez çok farklı şekilde karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Tamamen kadınlardan oluşacak kadrosuyla beyazperdeye izleyeceğimiz filmi bu sefer Ocean's Eight olarak göreceğiz. İşte bu filmde oynaması muhtemel kadın starlar:

George Clooney - Sandra Bullock

Ocean's Eleven'de çetenin başı olan Danny Ocean rolünü George Clooney oynuyordu. Bu başrolün sahibinin Sandra Bullock olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Brad Pitt - Cate Blanchett

Ocean'ın sağ kolu Rusty Ryan'ı Brad Pitt canlandırmıştı. Bu role uygun görülen isim ise son zamanlarda Oscar törenlerine damga vurmasıyla akıllara kazanan Avustralyalı aktrist Cate Blanchett.

Matt Damon - Jennifer Lawrence

Diğer iki isimden farklı olarak henüz çok belirsiz Jennifer Lawrence'ın durumu. Programının yoğunluğundan dolayı projede olmayabilir ama Matt Damon'un çekingen yankesici rolü Lawrence için biçilmiş kaftan.

Bernie Mac - Mindy Kaling - Don Cheadle

Kurpiyer Frank Catton mu yoksa askeri teçhizat işlerine bakan Basher Tarr mı olacak bilmiyoruz ama ekibin siyahi ismi Mindy Kaling olacak.

Elizabeth Banks - Helena Bonham Carter

Ocean's Eight'de oynaması beklenen diğer iki isim de belli oldu. 42 yaşındaki ABD'li Banks ve 50 yaşındaki İngiliz Bonham Carter'ın hangi rolleri alacağı ise henüz belirsiz.

Meryl Streep - Helen Mirren

Bu altı isim kadroda yer alsa bile geriye iki isim daha kalıyor. Ekibin yaşlı kurtu olarak kimi göreceğiz bakalım?

Emma Stone - Ellen Page

Cast direktörleri işin çoğunu yapmış ve kadroda genç isim eksikliği hissediliyor. Malloy kardeşleri bu filmde görecek miyiz, bilmiyoruz. Böyle olunca Virgil ve Turk için iki ismi de biz seçtik.

Yönetmen koltuğunda değişiklik...

2001 yapımı filmin yönetmen koltuğundaki isim Steven Soderbergh bu sefer yapımcı olarak görev alacak. Kadınların yönetmeni ise Açlık Oyunları ile sükse yapan Gary Ross olacak.

Ocean's Eleven'ın kendisinin de zaten bir uyarlama olduğunu unutmayalım.

1960'daki Ocean's 11 filminden bir kare.

Kadının fendi gişede de erkekleri yenebilecek mi?

Vizyona girdiği 2001 yılında ABD'de en çok izlenen sekizinci film olan Ocean's Eleven, dünya çapında da 450 milyon dolar hasılat yapmayı başarmıştı. Türkiye'de 14 sene önce yaklaşık 800 bin kişinin sinemalarda izlediği bu serinin kadınların başrollerde olduğu versiyonu da gişede aynı başarıyı yakalayabilecek mi, merakla bekliyoruz.

Popüler İçerikler

Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
İsrail’de Türk Turist Öldürüldü İddiası: Polise Bıçakla Saldırmış!
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
YORUMLAR
19.06.2016

Jennifer Lawrence bir yerden de çıkma ya am biti.

Pasif Kullanıcı
19.06.2016

am biti bayağı yaratıcıymış

Pasif Kullanıcı
19.06.2016

Son kaç yıldır bilmiyorum ama ne zamandır Hollywood kendini tekrar edip duruyo. Aynı filmin beş on versiyonu, seri filmler yetmedi bu defa erkekli filmlerin kadınlı versiyonlarını çekiyolar. Kadın James Bond, kadın oceans eleven, kadın rambo da gelir yakında, kadın rocky vardı zaten million dollar baby'de... Kadın godfather bekliyoruz. Filmin adı bu defa the godmother olur heralde. Senaryo aynıysa oyuncuların kadın olması neyi değiştirecek ki? Film yine aynı film.

Pasif Kullanıcı
19.06.2016

Bende ne senaryolar var da kimse beni götüne takmaz. Haktan Adıgüzel! Soyadını silince tanınmicanı mı sandın!

orijinal versiyonunun tadini vermez. ayni filmi farkli farkli sekilde cekeceginize kafanizi biraz calistirin da yeni film yapin

TÜM YORUMLARI OKU (21)