Büyük Korkuttu: Oyuncu Aras Bulut İynemli'nin İstanbul Sarıyer'deki Villası Küle Döndü

Oda Tv'nin haberine göre, İstanbul Sarıyer’de bir villanın bahçesinde bulunan müştemilatta çıkan yangın, hızla yayılarak villanın diğer bölümlerine sıçradı. Evin ünlü oyuncu Aras bulut İynemli'ye ait olduğu öğrenildi.

Oynadığı dizilerde canlandırdığı karakterler ve yetenekleriyle kendine hayran bırakan Aras Bulut İynemli hem başarısı hem de yakışıklılığı ile konuşulan isimlerden biri.

Öyle Bir Geçer Zaman ki, Muhteşem Yüzyıl, İçerde, Çukur gibi dizileriyle izleyiciyle buluşan Aras Bulut, geçtiğimiz gece üç sularında başına gelen korkunç bir olayla adından bahsettirdi.

Oda Tv'nin haberine göre, Aras Bulut İynemli'nin İstanbul Sarıyer’deki villasının bahçesinde bulunan müştemilatta çıkan yangın, hızla yayılarak villanın diğer bölümlerine sıçradı.

Sauna olarak kullanılan müştemilatta başladığı öğrenilen yangın kısa sürede tüm evi kapladı. Olayın detaylarına göre, yangın kısa sürede kontrol altına alınmaya çalışılsa da, villanın bazı bölümlerinde hasara yol açtı.

Yangın olayında herhangi bir can kaybı yaşanmazken, maddi hasar meydana geldiği bildirildi. İynemli’nin, yaşanan bu üzücü olayla ilgili olarak nasıl bir açıklama yapacağı merak ediliyor. Ekipler, villanın dış cephesine ve çatısına sıçrayan yangının sebebini araştırmak üzere çalışmalarını sürdürüyor.

İlginizi Çekebilir:

Acilen Ameliyata Alınan Ece Seçkin'in 2 Aylık Bebeğini Kaybettiği Öğrenildi
Modacı Barbaros Şansal, Gülşen'le Benzer Bir Sahne Kostümü Tercih Eden Demet Akalın'a Fena Salladı!
Vasiyetini Çoktan Hazırlamış: Hayatını Kaybeden Usta Oyuncu Aydemir Akbaş'ın Son Arzusu Yürek Burktu!

Popüler İçerikler

Miss Turkey 2024'te İlk 20'ye Giremeyen İpek Kuşçu'nun "Ben Hep Güzeldim" Açıklaması Tartışma Yarattı!
Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
YORUMLAR
17.08.2024

aklima ali kaptan geldi

17.08.2024

"Müştemilat" filan güzel. ilk kez bir onedio editörünü takdir ile bahtiyarım. Bu arada geçmiş olsun lan Aras. Sen yeniden aynı evi "teşmil" ve "tefriş" edersin be olum..

18.08.2024

arasta para bok gibi

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ