Büyük İddia: Reza Zarrab'ı ABD'de Hangi Sanatçılar Ziyaret Etti?

Sanatçı Seren Serengil, bazı sanatçıların ABD’de yargılanan Reza Zarrab‘ı ziyaret ettiğini söyleyerek, “Yavaş yavaş onların adını da söyleyeceğim” dedi.

Canlı yayında iddiaları yalanladı

Beyaz TV’de yayımlanan Söylemezsem Olmaz programında konuşan Seren Serengil, ABD’de yargılanan Reza Zarrab ile ilgili önemli iddiaları gündeme getirdi. Programda Hadise’nin Reza Zarrab’la görüştüğü öne sürüldü. Programda konuşulan iddiaya İbrahim Tatlıses canlı yayına bağlanarak cevap verdi.

İbrahim Tatlıses programın yayınlandığı esnada Seren Serengil’i arayarak haberlerin tamamen yalan olduğunu söyledi. Tatlıses’le konuştuktan sonra konuyla ilgili herkese açıklama yapan Seren Serengil, “İbrahim Tatlıses, Reza’yı oğlu gibi sever biliyorsunuz. Ameliyatını falan Reza yaptırmıştı. İbrahim Bey, bu haberlerin doğru olmadığını, Reza’nın ne Hadise’yle, ne Ebru’yla ne de başka biriyle olma durumunun olmadığını söyledi” ifadelerini kullandı. Sanatçı Seren Serengil, bazı sanatçıların ABD’de yargılanan Reza Zarrab‘ı ziyaret ettiğini söyleyerek, “Yavaş yavaş onların adını da söyleyeceğim” dedi.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı
YORUMLAR
26.09.2022

''Sanatçı Seren Serengil'' ??? Seren de İbo da Hadise de Ebru da diğer ''sanatçı''lar da... Size para kazandıran, sizi bu ülkeye musallat ettirenlerin de...

26.09.2022

iki ay önce geberiyordun şimdi her yerinden zehir pislik akmaya başladı gene

26.09.2022

Su, evinde calisan kadini hastalik bulastiracak diye dovup sokaga atan bayan estetik herkese bulasiyor, sanki kendi sutten cikmis ak kasik.

TÜM YORUMLARI OKU (17)