‘Büyük Cumhuriyet Yürüyüşü’ Yapılacak: Zülfü Livaneli, Caddebostan Sahili'nde Sahne Alacak

İstanbul'un Kadıköy ilçesinde 100. yıl coşkusu tüm hızıyla devam ederken, belediye tarafından yapılan açıklamada yarın saat 19.23'te Büyük Cumhuriyet Yürüyüşü düzenleyeceği duyuruldu.

Yürüyüşün ardından Zülfü Livaneli Caddebostan Sahili'nde sahne alacak.

Kadıköy Belediyesi, Cumhuriyet'in 100. yılında Bağdat Caddesi'nde “Büyük Cumhuriyet Yürüyüşü” gerçekleştirecek. Yürüyüş, 19.23'te başlayacak. Kadıköy'de 100. yıl coşkusu, Zülfü Livaneli'nin Caddebostan Sahili'nde vereceği dev konserle devam edecek.

Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü, Kadıköy'de coşkuyla kutlanacak. Bağdat Caddesi'nde düzenlenen Cumhuriyet yürüyüşleri ile her yıl 29 Ekim kutlamalarının merkezi haline gelen Kadıköy, Cumhuriyet'in 100. yıl dönümünde daha coşkulu kutlamalara ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Kadıköy Belediyesi tarafından günler öncesinden başlayan Cumhuriyet etkinlikleri, 29 Ekim'de gerçekleştirilecek iki büyük kutlama programıyla 100. yıl coşkusunu doruğa çıkaracak.

29 Ekim 1923'te ilan edilen Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümü nedeniyle 19.23'te Suadiye Işıklar'da başlayacak Büyük Cumhuriyet Yürüyüşü için tüm hazırlıklar tamamlandı.

Kadıköy Belediyesi tarafından binlerce Türk bayrağı, Atatürk posteri ve meşalenin dağıtılacağı yürüyüş, Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı'nın İskele Sokak'ta yapacağı kutlama konuşmasının ardından son bulacak.

Yürüyüşün ardından Caddebostan Sahili'nde Zülfü Livaneli konser verecek. Usta sanatçı Zülfü Livaneli'ye solist olarak Zeynep Helvaşi, Teyfik Rodos ve Görkem Ezgi Yıldırım ve şef Rengim Gökmen yönetimindeki Eskişehir Belediyesi Senfoni Orkestrası eşlik edecek. Konser canlı olarak sosyal medya platformlarından da yayınlanacak.

Uçana Kaçana Laf Eden Demet Akalın Bu Kez 100. Yılda Köprülere Bayrak Asılmamasına İsyan Etti!

Popüler İçerikler

Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
YORUMLAR
28.10.2023

"Coşkuyla kutlanacak" çok doĝru gelmiyor bana. Daha çok özlemle anılacak. Kimsede 75. yıl kutlamalarının onda biri kadar bir coşku görmüyorum. Sonuçta kendimizi kandırmayalım, Cumhuriyet şu anda askıdadır. 2 referandum ile yönetim şekli uygulama olarak değişmiş, kağıt üzerinde değişmeyen yargının bağımsızlığı gibi konular da fiilen askıya alınmıştır. Geriye cumhuriyetten sadece sandık bırakılmış, o da Kılıçdaroğlu vasıtasıyla muhalefet yok edilerek etkisiz hale getirilmiştir.

28.10.2023

Özlemle anıyoruz ve bu geçici aranın sona ereceği günü umutla bekliyoruz.

28.10.2023

Diger ilceler ne halt ediyor acaba merak ediyorum ?

deli gibi marş söyleyip bayrak sallayarak yürüyorum geri kalan herkeş uyuyor

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ