Büyük Atışma: MasterChef'te Sergen ve Cemre Arasında Sinirler Gerildi

Şampiyonların gelmesiyle heyecanın ve kaosun daha da arttığı MasterChef'te sinirler iyice gerildi. Özellikle Sergen ve Cemre'nin atışması programa damgasını vurdu.

MasterChef All Star'da sular bir türlü durulmazken, yemeklerin yarışması gereken yerde yarışmacılar arasındaki gerginlikler daha da artıyor.

Özellikle Sergen ve Cemre arasında daha ilk günden başlayan gerginlik dikkat çekerken, ikilinin yarım kalan yüzleşmesi diğer bölüme de yansıdı.

"Şimdi moda oldu, her gelen bana saldırıyor. Dün de Cemre anlamadım, daha önce hiçbir sorunumuz yoktu. Geldi yine bana bulaştı benim hiçbir suçum yok."

Sergen'in bu sözlerine Cemre, " Ben dün neden kızdığımı açıklayayım size. Ben şefimle konuşuyorum ama sen araya giriyorsun ya benim sözümün kesilmesi ya da şefin sözünün kesilmesi benim için saygısızlık." şeklinde yanıt verdi.

"Bak ben ne yaptım? El kaldırdım, izin istedim. Senin konuşmanın bitmesini bekledim."

Cemre'nin bu sözleri üzerine Sergen'in konuyu uzatmasıyla Cemre "Ben saygısız insana tahammül edemiyorum, kusura bakma." dedi.

Sergen'in tekrardan 'Ne saygısızlığım oldu?' diye sormasına karşılık Cemre 'Arkadaşım anlatıyorum, anlamıyor musun?' şeklinde çıkışırken, 'O zaman benim anlatacak bir şeyim yok.' diyerek konuyu kestirmek istedi.

Sergen'in sürekli aynı şeyleri tekrarlaması üzerine Cemre daha sonra Batuhan'a 'Kafa boşsa ben bir şey anlatamam.' diyerek olayı kısaca özetledi.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

"Yüzüm Artık Gülüyor": MasterChef All Star'dan Elenen Sefa, Attığı Tweet ile Adeta 'İyi ki Elenmişim' Dedi!
MasterChef'e Geri Dönen Uğur Kardaş, Deprem Zamanı Olay Olan Açıklaması İçin Özür Diledi
MasterChef Eleme Potasında Dilara'ya Ağzına Geleni Söyleyen Kerem Herkesi Şaşırttı

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış