'Büyü Var mı Yok mu?' Sorusuna Nihat Hatipoğlu'ndan Cevap: 'Büyü Vardır, Keşke Olmasaydı'

Azerbaycanlı Tuğçe Aziova'nın, 'Büyü var mı yok mu?' sorusunu cevaplayan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu gündem oldu.

"Keşke hiç olmasaydı" diyen Nihat Hatipoğlu, '"Ama büyü vardır. İki tür büyü vardır. Sihir ve büyü. Bir el çabukluğu, göz boyama falan... Bir de büyünün hakikati vardır. Büyünün gerçekliği de kişiyi etkileme veya bir kısım diğer yaratıklardan, cin diyoruz ya onlarda istifade ederek. Yani onlar güya cinleri, cinler de güya onları kullanarak bu tür faaliyetleri yapıyorlar' dedi.

Kaynak: Mynet

Popüler İçerikler

Ediz Ün İstifa Etti: CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Edirne Milletvekili Ediz Ün'ün İstifasını İstemişti
Kızılcık Şerbeti'nde Çok Konuşulacak Sahne: Kiliseden Rahatsız Olan Pembe’ye Papazdan Ders Gibi Yanıt
Yayladere Dört Gözle Onu Bekliyordu: Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen Bingöl'deki Görevine Başlamadı!
YORUMLAR
08.04.2022

Büyü diye bir şey yok. Olan bir şey varsa bile onun adı büyü değil ve insanların kontrolünde olabilecek bir şey değil. Büyü denen mevzu tamamen aptal insanları kandırmak için uydurulmuş yalanlardan ibarettir. Doğa üstü güçlerle hayatın akışına müdahale edebilen kimse 50 liraya muska yazmaz. Tacını takar şatosundan dünyaya hükmederdi.

08.04.2022

Şöyle dolar milyoneri sömürgen şarlatanlara inanmayın!!!!!!! Bunlar sizin bu korkularınızdan para kazanıyorlar. Tabi ki büyü var diyecek! Yok öyle bişey inanmayın bilime inanın!!! Bilimde büyünün yeri yok!

08.04.2022

"Vardır tabi canım, biz de az cin çıkarmadık zamanında" da diyebilirdi. Yalnız hem vardır deyip hem de "güya" diye anlatmak nedir? Siz bu işleri herkese yaptırmayın demeye mi getirmiş acaba. Liyakat önemli tabii...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ