Büşra'ların Dünya Tatlısı İnsanlar Olduklarının 21 Kanıtı

Hayatınızdaki bazı insanların neden bu kadar eşsiz olduklarını hiç düşündünüz mü? Eğer düşündüyseniz, bu insanların hepsinin Büşra ismine sahip olduğunu farketmişsinizdir... Şayet düşünmediyseniz, elbet bir gün bir Büşra çıkacak karşınıza ve tüm varsayımlarımızı doğrulayacak.

1. Bir Büşra'nın başka hiç kimseye benzemeyen oldukça karakteristik bir yüzü vardır. İster beğenin ister beğenmeyin ama onun eşsiz olduğunu asla inkar edemezsiniz.

2. Büşra'lar giyimlerine her zaman dikkat ederler. Etrafınızda her zaman şık ve tarz sahibi bir insan varsa, mutlaka Büşra'dır.

3. Bir Büşra ile aranızın bozulması neredeyse imkansız gibidir. Bozulsa da, bu çok uzun sürmez. Ona dayanamayıp hemen barışırsınız.

4. İşinize sevmeye sevmeye gidiyor, tek tesellinizin bir iş arkadaşınız olduğunu mu düşünüyorsunuz? Büyük ihtimalle o arkadaşınızın adı Büşra'dır.

5. Neşeli olup olmamak bir karakter meselesidir ama emin olun ki, her Büşra da biraz da olsa mutluluk vardır. Tamamen depresif bir Büşra'ya rastlamak imkansızdır.

6. Başınız sıkıştığında yardımına başvurabileceğiniz yegane arkadaşınız Büşra'dır. Sizin her zaman kıymetinizi bilirler ve vefalı davranırlar.

7. Büşra'lar boş boş yaşamayan, kültürel anlamda kendilerini geliştirmek isteyen zeki insanlardır.

8. Asla unutamadığınız bir eski sevgiliniz varsa, o kişi muhtemelen Büşra'dır.

9. Büşra'lar art niyetsizdir. Sizi ezip geçerek bir yerlere ulaşmaya çalışmazlar, onlar için dostluk her şeyden önemlidir.

10. Büşra'lar çok nadir de olsa üzülürler. Böyle anlarda gözlerinde iç parçalayan, yüreğinize dokunan bir bakış vardır. Bir Büşra size ihtiyacı olan sevimli bir çocuk gibidir.

11. Büşra'larda bir kardeşin yakınlığını, bir mankenin seksiliğini, bir annenin sıcaklığını ve bir sevgilinin arzusunu aynı anda bulabilirsiniz. Bu onları eşsiz kılar.

12. Yolda görüp istemsizce aşık olduğunuz bir kız mı var? Hemen arkasından koşun ve 'merhaba Büşra' deyin, asla yanılmayacaksınız!

13. Büşra'ların görüp görebileceğiniz en sempatik insanlar oldukları su götürmez. Bu sayede kolayca akılda kalırlar.

14. Şöyle bir kuzenlerinizi, yeğenlerinizi, akrabalarınızı düşünün.... Herkesin çok ama çok sevdiği bir Büşra yok mu içlerinde?

15. Büşra'lar asla sıkılgan olmayan, sevimli ve uyumlu tiplerdir.

16. Büşra'ların gülümsemesi, kalbinizin en derinliklerine işler. Eğer bir Büşra ile vakit geçirirseniz, hayatınızın en güzel anlarına sahip olursunuz.

17. En sevilen iş arkadaşı, en sevilen sınıf arkadaşı, en yakın kuzen, en iyi arkadaş... Bunlar hep Büşra'dır.

18. Çok zayıf bir Büşra olmak imkansızdır; Büşra'lar etli butlu, güzel Türk kadınının en iyi temsilcileridir.

19. Çevrenizdeki en narin ve incinebilir gibi görünen kızlar mutlaka Büşra'dır. Onlara çok iyi davranın ve onları sevin.

20. Büşra'lar okulda ve iş hayatında çok başarılıdır. Bir şeyi kafaya koyarlarsa, amaçlarına mutlaka ulaşan azimli ve çalışkan tiplerdendir.

21. En sadık eşler yine Büşra'lardır. Mutlu bir evliliğiniz varsa, eşinizin bir Büşra olması çok büyük ihtimaldir.

Popüler İçerikler

Rusya 'Harry Potter Kalesi'ni Vurdu: Çok Sayıda Ölü ve Yaralı Var
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood