Buse Varol’dan Üçüncü Çocuk Açıklaması: Alişan’ın Eşi Buse Varol Hamile Mi?

Ünlü şarkıcı Alişan’ın eşi Buse Varol, sosyal medyada takipçilerinden gelen mesajlara cevap verdi. 2018’in mayıs ayında evlenen Alişan ve Buse Varol çiftinin iki çocuğu bulunuyor. Buse Varol, takipçisinden gelen ‘Bir çocuk daha istiyor musunuz?’ sorusuna cevap verdi. Peki, Buse Varol hamile mi? Alişan ve Buse Varol çiftinin üçüncü çocuğumu olacak? İşte Buse Varol’un hamilelik sorusuna verdiği cevap…

Alişan ve Buse Varol çiftinin ilk çocukları Burak 2019 yılında dünyaya gelmişti. Çift ikinci çocukların Eliz’i ise geçtiğimiz şubat ayında kucaklarına almıştı. Alişan’ın oyuncu eşi Buse Varol, yeniden hamile kalmak hakkında konuştu.

Buse Varol Hamile Mi?

İki çocuk annesi Varol, 'Tekrar anne olmak ister misiniz?' sorusuna verdiği yanıtla dikkat çekti. Güzel oyuncu, 'Evet çok istiyorum. İnşallah olur. Biraz uzun zaman sonra' dedi.

Buse Varol Kimdir?

Buse Varol, 25 Mart 1990’da Manisa’da dünyaya geldi. Üniversite eğitimini Eğitim Fakültesi Öğretmenlik Bölümü’nde tamamlayan Varol, 2012’de Miss Turkey Güzellik Yarışması’nda yer aldı. Yarışmadan sonra bir süre modellik yapan Buse Varol, oyunculuk teklifleri almaya başladı.”Tozlu Yollar” dizisiyle ilk dizi deneyimini yaşayan Varol, “Sevda Kuşun Kanadında”, “Arka Sokaklar”, “Şehrin Melekleri” ve “Kış Güneşi”, “Rüya” gibi pek çok dizide yer aldı.

Buse Varol, geçtiğimiz yaz aylarında “Çok Tatlı” programının sunuculuğunu üstlendi. Ancak proje uzun süreli olmadı.

Buse Varol, “Payitaht: Abdülhamid” dizisinde “Mislimelek Sultan” karakterine hayat veriyor.

2017 yılında “Dostlar Mahallesi” adlı dizide rol almaya başlayan Buse Varol, aynı dizide çalışan rol arkadaşı Alişan ile Mayıs 2018’de hayatını birleştirdi. Buse Varol ve Alişan’ın Burak isminde çocukları oldu.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Hayatımıza Jet Hızıyla Giriş Yapan Buse Varol'un Gerçek Mesleği ve Güzellik Yarışması Geçmişi

Popüler İçerikler

Diyarbakır’da Kaybolduktan 19 Gün Sonra Ölü Olarak Bulunan Narin Güran’ın Adli Tıp Raporu Tamamlandı
Esra Erol'da Skandal! 15 Yaşındaki Kız Çocuğu İstismarcısıyla Evlendirilmiş!
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu