Burun Estetiği Yaptırmaya Gitti, Hayatını Kaybetti: Anestezi Sonrası Kalbi Durdu

Estetik facialarına bir yenisi daha eklendi. 19 yaşındaki genç kız, güzelleşmek uğruna canından oldu. 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Heval Pekgöz, burun estetiği yaptırmak için gittiği özel hastanede kalp krizi geçirdi. NTV'den Deniz Tüysüz'ün haberine göre, genç kız, 20 gün süren yaşam savaşını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi 2. sınıf öğrencisi 19 yaşındaki Heval Pekgöz, hem burun etini aldırmak hem de estetik operasyon yaptırmak amacıyla Maltepe'de özel bir hastaneye gitti.

Narkozun etkisiyle kalp krizi geçiren Heval Pekgöz, 20 günlük yaşam savaşını kaybetti. Pekgöz ailesi kızları Heval'in ölümünde ihmal olduğunu iddia etti. Acılı aile, anestezi sonrası kızlarının kalbinin durduğunu ancak kendilerine durumun bildirilmediğini öne sürdü.

NTV'den Deniz Tüysüz'ün haberine göre, Heval'in babası Ferhat Pekgöz ise aynı gün içinde 3 hastane değiştirmek zorunda kaldıklarını söyledi.

Hastane ve sorumlu doktorlar hakkında suç duyurusunda bulunduklarını söyleyen anne Özlem Pekgöz de kızını yoğun bakımda görmek istediğini ancak izin verilmediğini, gözlerinin sedyedeyken açık olduğunu belirtti.

15 Gündür Kayıp! Tutuklanmadan Önce Silmişti: Narin'in Amcasının 3 Günlük Telefon Kayıtları Ortaya Çıktı
İfadesini Değiştirdi, Yasak Aşk Ortaya Çıktı
Ortalık Karıştı! Cumhurbaşkanı Danışmanı ile AK Partili Mehmet Metiner Arasında Kavga Çıktı: “Fitneci”
Erdoğan'a Hakaretten Tutuklanmıştı: Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar, Hayatını Kaybetti
Büyük İddia: Kredi Kartlarında Taksit Sayısı Kaldırıldı

Popüler İçerikler

JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
YORUMLAR
04.09.2024

Ameliyatlardan önce kalp, akciğer, dahiliye kontrolleri yapılıyor. Bunlar hiç kontrol yapmadan mı ameliyata başlıyor anlamıyorum

04.09.2024

Aslında hiçbir hastane bu riski almaz elbette yapılmıştır Fakat hiçbir rahatsızlığı olmayanlar panik ile kalp krizi geçirebiliyor Çok yakın tanıdığım denizde iken kalp krizi geçirdi halbu ki kabinde hiçbirşey yoktu O panikle olabiliyor

04.09.2024

35 ameliyat geçirdim genel anestizelerde özellikle çok önemli anestezi uzmanının uzmanlığı .Zamanı gelen gidiyor bazende bunu biz bilemeyiz sonuç olarak Ateş düştüğü yeri yakıyor Allah rahmet eylesin.

04.09.2024

35 ? Ajdacım sen misin ?

04.09.2024

Biri göz biri de estetik olmak üzere iki tane ameliyat geçmişim var. Hiç birinin öncesinde kan testi kalp kontrol vs yapılmadı. Yalnız ben ameliyatalarım öncesinde, işte sigara alkol kullanıyor musunuz vs anketini yapmayı gelen hemşireleri yollayıp , ameliyatımda beni uyutacak Anestezi Uzmanını yanıma çağırıp, tüm hayatım boyunca yediğim içtiğim şeyleri ,hassasiyetim olan ilaçları vs herseyi konuştum anlattım doktora. bunu yaparken refakatçimi de tanık olarak yanımda tuttum.. Görüşmeyi ses kaydı aldım. Sizde öyle yapın.. O zaman sorunsuz geçiyor. Doktor ile yaptığın görüşme hastane kameraları tarafından da kaydediliyor. En azından vefat olursa ailem ihmal davası açabilir. Ben vermişim hasta olarak butun bilgilerimi. Aa bilmiyorduk diyemezler.

04.09.2024

Ben de bir estetik ameliyat oldum, ameliyat öncesi tahliller yapıldı. 18 Ekim de burun ameliyat olacağım bir gün öncesinde testlerim yapılacak. Ben test yapılıyor diye biliyorum. Sadece soruyla yetinmiyorlar.

TÜM YORUMLARI OKU (24)