Bursa'daki Selde Kaybolan 4 Kişiden 3’ünün Cansız Bedenine Ulaşıldı

Ekipler, Bursa'nın Kestel ilçesine bağlı Kayacık Mahallesi'nde yürüttükleri selde kaybolan 4 kişiyi arama çalışmalarında, dere yatağında 3 kişinin cesedine ulaştı.

Ekipler, ilçeye bağlı Kayacık Mahallesi'nde selde kaybolan 4 kişiyi bulmak için gece boyunca çalıştı.

Yapılan çalışmada, kaybolan 4 kişiden üçünün cansız bedenine ulaşıldı.

Kalan 1 kişiyi arama çalışmaları ise sürüyor.

İlçede sel felaketinde toplam can kaybı 5' yükseldi.

Bölgede çok sayıda personel görev yapıyor

Arama ve kurtarma faaliyetlerinde, 37'si AFAD, 50'si sivil toplum kuruluşu çalışanı 87 arama ve kurtarma personeli, 15'i UMKE, 21'i acil servis çalışanı 36 sağlık personeli, Bursa Jandarma Komutanlığına bağlı (24 tim ve 1 JAK timi) 134 jandarma personeli görev aldı.

Ne olmuştu?

Bursa'nın Kestel ilçesine bağlı kırsal Dudaklı, Narlıdere, Aksu ve Kayacık mahallelerinde akşama doğru etkili olan kuvvetli sağanak, sele yol açtı. Bu mahallelerdeki yollar su altında kaldı. Çok sayıda araç selde sürüklendi.

Valilik engelli bir vatandaşın hayatını kaybettiğini duyurmuştu

Popüler İçerikler

Babalık Davasıyla Uğraşan Uğur Dündar'ın Yıllar Önce Verdiği Bir Röportajda Söyledikleri Şoke Etti
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
YORUMLAR
22.06.2020

Allah rahmet eylesin. Geçen hafta Mansur'dan önce 20 küsür yıl Ankara'Yı yöneten Gökçek'i unutup selin suçunu Mansur'a yıkan şeref yoksunu troller şu habere ne diyecekler diye sorumuyorum çünkü cevabı cümlemin içinde gizli.

22.06.2020

Allahım ne büyük bir acı

Pasif Kullanıcı
27.06.2020

Hayatını kaybeden her bir vatandașımız için Allah rahmet eylesin. Türkiye'nin jeolojisinden kaynaklı en önemli sorunlarıdan biri de sel ve baskın gibi doğal afetlerdir. Hatta uğruna 10.yıl marșımıza yazdığımız demir yolu projelerimiz bile hatalıdır. Partiler değișse bile ısrarla değișmemiș fahiș politikadır. Hobi olarak akademisyenliği seçenler yerine küresel çapta jeoloji danıșmanlığı alınmalı ve bütün yapılașma ve altyapı, denetime açık hale getirilmeliidir.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ