Bursa'da Öğrencileri Taşıyan Tur Otobüsü Devrildi: 3 Kişi Öldü, Çok Sayıda Yaralı Var

Bursa’nın İnegöl ilçesi yakınlarında, Çanakkale’den tarihi geziden dönen öğrencileri taşıyan tur otobüsü bariyerlere çarparak orta refüje devrildi. Kazada birisi şoför 3 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda yaralı bulunuyor.

İşte kazanın olduğu yerden ilk görüntüler

Kaza, Bursa Ankara karayolu 37.kilometresinde Şehitler Mevkisi’nde meydana geldi.

Ortaokul öğrencilerini Çanakkale gezisinden Ankara’ya geri götüren Kemal A. İdaresindeki 06 BFV plakalı tur otobüsü saat 00.30 sıralarında bariyere çarparak orta refüje devrildi.

Kazada can pazarı yaşanırken, olay yerine Bursa Büyükşehir İtfaiyesi, 112, bölge trafik ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Yan yatan otobüsün altında sıkışan 2 yolcu ve otobüsün şoförü hayatını kaybederken, otobüsteki çok sayıda yaralı 112 ekiplerince hastanelere kaldırıldı.

Bursa Valisi Yakup Canbolat ve Bursa Emniyet Müdürü Tacettin Aslan da olay yerine giderek ekiplerden bilgi aldı.

Kaza sebebiyle Bursa Ankara karayolunda trafikte aksamalar yaşandı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Popüler İçerikler

Yine Aynı Müdür Yine Olay: Müdür Yardımcısının Kapısını Kırdırıp İçeriye Girdi
İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
YORUMLAR
30.04.2023

Otobüs şöförler çok çalıştırılıyor. Çok defa adamlarla konuştum. Rize-Bursa oradan Bodrum dönüş İstanbul son Rize. Bu adamlar taş mı. Sonra 4 gün yatıran ne olur. Adamları orada günlerce yollara döküyorsun

30.04.2023

çok çalışınca kaza yapmazsın öküz ve beyinsiz değilsen gider uyursun. araba kullanmayı bilmiyorlar kazaların sebebi budur. Ki uyku öle bırden bıre gelen bişi değil hiç mi araba kullanmadın aq? önce bi ağırlaşırsın göz kapakların düşer önce hemen su şisesini dikersin gözlerine açarsın bı sure daha boyle yol alırsın 10 km sonra artık su çare etmez kafanı dısarı cıkarman yetmez gözlerın düşmeye yakın sağa çeker uyursun. Ben içeride yolcudan soforun izin isteyip uyudugunu bilirim.

30.04.2023

trafiğe cıktıgımda her seferınde bı kamyon küfür ediyorum. O kadar tiksinç şekilde araba kullanan var ki hayvan gbi böle gotune gotune yapışır gibiler alayı; öndekine tahammül edemeyen, ışıklarda korna çalıp duran orospuçocuklarıyla doluyuz aslında.. her 4 kişiden biri orospuçcuğu bu ülkede abi.. o yüzden bazen diyorum yanacaksak bunlar yüzünden yanalım lan yanalım aq yeter ki bunlar bi gebersin.

01.05.2023

Tur şoförleri uzun yol şoförü değildir bunları firmalar asla otobüsünü emanet edip çalıştırmaz bunlar devamlı çalışanlar değildir

30.04.2023

Çok çok geçmiş olsun, acil şifalar 🥺

TÜM YORUMLARI OKU (20)