Bursa'da Sahte İçkiden Hayatını Kaybedenlerin Sayısı Beşe Yükseldi

Bursa'da sahte içkiden zehirlenen Mahmut Akça da hayatını kaybetti. Kentte sahte içkiden hayatını kaybedenlerin sayısı beşe yükseldi. Hastanede tedavisi süren iki kişinin durumu ağır. 

Çok sayıda kişi sahte içkiden zehirlendi

Yıldırım ilçesinde 14 Kasım'da sahte içki içtikten sonra rahatsızlanan Şakir Çelik (56), Erol Oktay (56), Necip Cece, Fuat İşcen, Kamil Cihat İ. (51), Murat K. (56), Bülent D. (44), Ramazan Ç. (48), Fatih U., Suriyeli Basem M., Celal T., Erhan S., Mahmut Akça ve M.A. ambulanslarla Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma ve Çekirge Devlet hastanelerine kaldırıldı. Ancak Şakir Çelik, Erol Oktay, Necip Cece ve Fuat İşçen yaşamını yitirdi.

İki kişinin durumu ağır

Hastanede tedavileri süren 10 kişiden Mahmut Akça da dün gece saatlerinde hayatını kaybetti. Fatih U. ile Murat K. taburcu edilirken, tedavilerine devam edilen 7 kişiden 2’sinin durumunun ağır olduğu bildirildi.

Popüler İçerikler

Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
Roma'da Evlenen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın Sade Nikahından İlk Görüntüler Geldi: Gelinlik Sınıfta Kaldı!
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
YORUMLAR
17.11.2022

Resmen boşu boşuna ölümler yaa. Yazık.

17.11.2022

Alkol fiyatları acilen düşürülmeli. Şahsen bende ETİL alkol ile vodka, cin felan yapıyorum. E içmeyi seviyorum. Ama badrollü ürünleri alamıyoruz. !!

17.11.2022

paranız yoksa içmeyin sağlığınızdan canınızdan değerli mi bende içiyorum ama param varsa içiyorum yoksa aklıma bile gelmiyor alkol almak

17.11.2022

aslında öyle değil. Etil dediğin ürün aslında tamamen saf alkol ve zararsız. Vodka dediğimiz içecek içerisinde ekstra bir işlem olmadığı için etili su ile seyrelttiğinde aslında sağlık açısından sorunsuz bir içecek oluyor. Alkol ne kadar zararlı ise etil ile yapılan alkolde anca o kadar zararlı oluyor. Fakat sahte içki dediğimiz ürün etil ile yapılmıyor. Metil ile yapıyorlar ucuz olsun diye. içerisinde ekstra aroma koyarak acılığını alıyorlar buda öldürüyor. Aslına bakarsan incir, ayva, üzüm ile evde yapılan alkol bandrollü üründen bile daha sağlıklı. Hatay, Adana bölgesinde yapılan boğma tamamen zararsız. Fakat dediğim gibi içerisine metil girdiği zaman olayın boyutları değişiyor.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ