Bursa'da Sağanak Yağış ve Yıldırım Terminalin Çatısını Çökertti: Yaralılar Var...

Yoğun yağmur yağışının etkili olduğu Bursa'da Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne yıldırım düştü. Terminalin çatısı çökerken çok sayıda kişinin yaralandığı ve bölgeye ambulans sevk edildiği öğrenildi. 

Bursa'da etkili olan sağanak yağış şehirlerarası otobüs terminalininin çatısını çökertti.

Yoğun yağış sebebiyle Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde yolcular zor anlar yaşadı. Yıldırım düşmesi sonucu Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin çatısı çöktü.

Bölgeye itfaiye ve ambulans ekipleri sevk edildi.

Panik anları ve yıldırımın düşmesi kameralara an be an yansırken, yaralı olduğu ihbarı üzerine ambulanslar bölgeye sevk edildi.

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
YORUMLAR
31.08.2022

toplantının ortasında bir anda hava karardı, rüzgar başladı. kalkıp kapatamadım. tüm camlar kapılar çarptı, pencerenin önündeki 1 kiloluk kutu uçtu. evden gümbürtüler geldi. rüzgar ve yağmurdan camlar kırılacak sandım. 5 dakika içinde göl oldu içerisi. 15 dakika sonra güneş açtı ve ardından elektrikler gitti. evden çıktığımda en fazla 20 dakika sonra, sokağın ortası göldü ama kaldırımlar kurumaya başlamıştı güneşten. cafedekiler sandalyelerin 100 metre uçtuğunu söyledi. sokaktan toplamışlar. hortum vurmuş gibiydi. böyle acaip şey görmedim. grindewald geldi dumbledorla dövüştü sanki.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ