Bursa'da Kadın Cinayeti: Evlilik Teklifini Reddeden Kadını Av Tüfeğiyle Öldürdü

Bursa’da yaşayan Aykut Ertunç, evlenme teklifini reddettiği bahanesiyle 25 yaşındaki Tuğçe Uludağ’ı av tüfeğiyle vurdu. Genç kadın yaşamını yitirirken, aynı silahla intihara kalkışan Ertunç ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

DHA’nın haberine göre Gemlik ilçesi Umutbey Mahallesi'nde yaşayan 26 yaşındaki Aykut Ertunç, Tuğçe Uludağ’ın kendisini reddetmesine rağmen tacizlerini sürdürerek ailesini ‘görücü’ olarak gönderdi. 

Tuğçe Uladağ'ın ailesi, olumsuz yanıt vermelerine rağmen kızlarını rahatsız eden Aykut Ertunç ile ilgili savcılığa şikayette bulundu ve 'koruma tedbirli uzaklaştırma' kararı aldırdı.

Yanına av tüfeğini alarak bir kez daha genç kadının evine gitti

Tacizlerine devam eden Ertunç, dün gece bir kez daha konuşma bahanesiyle Uludağ’ın evine gitti ve genç kadının olumsuz cevap vermesi üzerine yanında getirdiği av tüfeğiyle ateş etti.

Yaralı olarak hastaneye kaldırılan genç kadın yaşamını yitirdi

Ertunç ise otomobiliyle bir zeytin bahçesine giderek aynı tüfekle intihara kalkıştı. 

Ağır yaralanan adam Orhangazi Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Popüler İçerikler

Fatih'in Ecel Terleri Döktüğü Kızılcık Şerbeti Fragmanına Gelen Tepkiler
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
YORUMLAR
03.12.2016

işte bunlar hep cocuk eğitiminden. bunlar gibiler yüzünden erkekliğimden utanıyorum ya. sen aslansın oğlum, kaplansın oğlum, kızlar çükünü yesin diye büyütülen çocuklar ilerde her kadını kendisinin zannediyo. istediğini alamyınca da ya benimsin yada kara toprağın. kafaların değişmesi lazım. kafamızı sikim!

Pasif Kullanıcı
03.12.2016

Buradaki suçun bir kısmı o erkekte diğer kısmı ise toplumdadır.Şöyle ki: ya birtakım küfürlerle (ag, sokmak, geçirmek, koymak, s..mek) erkeklik cinsel anlamda yüceltilir ya da onedio da dahil olmak üzere ulaşabildiğimiz herhangi bir görsel medya, kadını sürekli bir arzu nesnesi olarak topluma sunar. Bu sunuş biçimi de ataerkil bir bakış açısıyla gerçekleşir. Yani kadın seksidir, kadın arzulanan bir metadır, kadın erkeğin malıdır gibi bir sonuca varırız. İşte eğitimsiz bazı kişiler de bu subliminal mesajların etkisi altında kalarak gerek küfürle gerekse de kadının cinsel obje olarak sunulmasından yola çıkarak yüce gördüğü erkek kimliğini kadın üzerinde kuracağı hakimiyetle ortaya koyma yoluna girişir veya kadını kendi malı gibi görüp hakkını almaya çalışan bir mağdur gibi davranır ve böyle sonuçlar ortaya çıkar. Bu yüzden burada sabahtan akşama kadar sapıklara, hadsizlere küfür etmek sinek öldürmek gibi ama bataklık her geçen gün modernlik kisvesi altında büyümektedir.

03.12.2016

25 yaşında bir kadın evlenmek zorunda mı ? Belki başka hayalleri var belki evlenmek istemiyor. Bu zorbalık ,cahillik, geri zekalılık nereden bulaşıyor bu yobazlara. Elini attığın herşey kurur inş oç.

TÜM YORUMLARI OKU (29)