Bursa'da Bir Baba, İki Çocuğunu Bıçaklayıp Kendini Asarak İntihar Etti...

Bursa'da bir erkek, 2 oğlunu bıçakladıktan sonra kendini astı. Baba ve 7 yaşındaki oğlu hayatını kaybederken 3 yaşındaki oğlu ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

İHA'nın haberine göre olay, Gürsu ilçesi İpekyolu Mahallesi'nde meydana geldi. Baba R.C.S. (42) biri 7 diğeri ise 3 yaşındaki oğlunu bıçakladıktan sonra evde bulduğu iple kendini astı. İşten eve dönen anne A.S. (37) uzun süre zile bastıktan sonra kimsenin kapıyı açmamasından şüphelendi. Anne durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri şüpheli bir durum olduğunu fark etmesinin ardından kapıyı kırarak eve girdi.

Babanın bıçakladığı 7 yaşındaki oğlu A.S. hayatını kaybederken R.S. (3) ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Gördüğü manzara karşısında sinir krizi geçiren anneyi aile yakınları ve komşuları sakinleştirdi. Hayatını kaybeden baba ve 7 yaşındaki oğlu savcılık incelemesinin ardından kesin ölüm nedenlerinin tespit edilmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

Popüler İçerikler

Narin Cinayetinde Yeni Gelişme! Katilin Kim Olduğunu Açıklayan İtirafçı: "Katil, Amca Salim" Dedi
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
YORUMLAR
31.05.2022

ben haberi okurken kriz geçirdim Allah kadına sabır versin

31.05.2022

O.spu çocuğu ya madem kendini asıp çocuklarını bıçaklıyorsun o zaman neden çocuk yapıyorsun gerizekalı. Oyuncak mı bu işler?

01.06.2022

Bence yanına gidip, yüzüne söylesen daha etkili olur.

31.05.2022

Ben bir çocuklara dayanamam birde yaşlılara onlarda çocuk gibi sonuç olarak vicdan merhamet paylaşım tahammül nasıl kaybettik bunları 90 larda yokluk vardı hepimiz yaşadık o dönemleri ama mutluyduk Çünkü yukarda yazdığım meziyetler vardı geçmişle yaşamamızın sebebi güzel anıların olması keşke para pul olmasaydıda yine şu dönemi hiçbirimiz yaşamasaydık geçmişe Özlem duymamızın sebebi gelecekten beklentimizin kalmamasından

31.05.2022

90 lar da durumumuz çok iyi değildi ama köyümüz köylümüz vardı bizim köye gidecek kadar para bulduğu zaman babam önceliği boş dolabı doldurmak değildi köye gitmekti köye giderdik akrabalar ektikleri ile 3 aylık sebzesinden meyvesinden verirdi araba dolu dönerdik ortak araziler ekildiği için hakkımız olurdu o şimdi paran yoksa açsın yol parası bile bulamıyorsun köye gidecek hadi gittin adam yok bağ bahçe eken

TÜM YORUMLARI OKU (20)