Bursa’da Baba Katliamı: 3 Çocuğunu Vahşice Öldürdü

Bursa’da eşi evi terk eden bir baba, 11, 6 ve 3 yaşındaki çocuklarını vahşice öldürdü. Sonrasında karakola giden cani baba polislere “kendimi öldürmeyi başaramadım” diyerek teslim oldu.

Günün en üzücü haberi Bursa’dan geldi. Boyacılık yapan 39 yaşındaki Murat Kılıç isimli şahıs, çocuklarını katlederek polise teslim oldu.

Olay, saat 15.00 sıralarında Nilüfer ilçesi Çamlıca Mahallesi Bağlar sokakta bulunan 4 katlı apartmanın bodrum katında meydana geldi.

Geçimini boyacılık yaparak kazanan Murat Kılıç'ın eşi Gülay Kılıç, geçen yıl 3 çocuğunu da bırakarak evi terk etti. Bodrum katında oturan Murat Kılıç, birlikte yaşadığı çocukları Zeynep ve Aslı’yı kesici aletle, oğlu Muhammet Ali Kılıç'ı ise boğarak öldürdü.

Çocuklarını öldüren Murat Kılıç'ın daha sonra Bursa İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ek hizmet binasına giderek, 'Ben, üç yavrumu öldürdüm. Kendi canıma kıymak istedim, başaramadım. Bilginiz olsun" dedi.

Kısa sürede belirtilen adrese giden polis ekipleri talihsiz üç çocuğun cansız bedenleriyle karşılaştı. Cesetler, cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Mahalle sakinleri, "Murat Kılıç kendi halinde bir kişiydi. Kimseye zararı yoktu. Sabah evinden sesler geldi. Daha sonra kesildi. Olayı öğrenince inanamadık" dedi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Gölcük'te Aile Katliamı: Genç Yazar Babası Tarafından Öldürüldü
Zonguldak’taki Aile Faciasında Kahreden Detay: Hastaneye Yatmasına İzin Vermemiş

Popüler İçerikler

Suriye’de Tansiyon Yükseldi: Türk Vatandaşlarına, Araçlarına ve Türk Bayrağına Saldırılar Yapıldı
Gelir İdaresi Başkanlığı Açıkladı: Akaryakıt, Sigara ve Alkole Zam Geldi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kayseri'deki Suriyeli Olaylarına Tepki: "Sokakları Ateşe Vermek Kabul Edilemez"
YORUMLAR
29.05.2024

Medea kompleksi. Her şey laf olsun diye söylenen şu cümlenindir: "evlenmenize bir engel olmadığı..." İnsanın kanı donuyor. Bu ülke ağır bir buhrandan geçiyor. Her gün, her saniye, her an bir vahşet haberi. Bir çocuk ebeveyninin yanındayken güvende değilse nerede güvende?

29.05.2024

Anne 3 sene önce terkedip gitmiş muhtemelen herifin ruh sağlığı da yerinde değil yalnız çocuklarından önce kendinde deneseydi keşke... Toprak incitmesin yavruları 🙏

29.05.2024

Bir yılmış amk 3 diye okudum 🤦

29.05.2024

heerkes anne baba OLAMAMALI

29.05.2024

keşke

TÜM YORUMLARI OKU (46)