Bursa'da AVM'de Silahlı Kavga!

Bursa'da alışveriş merkezinde bulunan bir eğlence mekanında iki grup arasında silahlı kavga çıktı. Cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde, çevredeki sivillerin masa ve sandalyelerin arkasına saklandıkları görüldü.

Tüfeklerle birbirlerini kovaladılar.

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde bulunan bir AVM'nin eğlence mekanı bölümünde çıkan tartışma silahlı kavgaya döndü. Kavganın tarafları tabanca ve pompalı tüfeklerle birbirlerini kovalarken, çevredeki mekanlarda bulunan vatandaşların sandalye ve masaları siper almak için kullandığı görüldü.

Yakalanmaları için çalışma başlatıldı

Olay sonrası taraflar kaçarak uzaklaştı. Bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polisin, kaçan şüphelilerin kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlattı. Can kaybının yaşanmadığı çatışma anları, çevrede bulunan vatandaşlar kaydedildi.

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
27.10.2022

Bu silahlar nasıl giriyor içeriye..

27.10.2022

Orada o tarz bir güvenlik yok. AVM dediğine bakmayın park gibi bir yere kurulmuş bir kompleks

27.10.2022

Magandalar çok arttı.

27.10.2022

Bursa'da zaten akşam gidip bişeyler yerken bi kadeh içebileceğin hadi içmesen de kefili bi şekilde oturup müzik dinleyebileceğin, Arap turistlerin seni gözüyle yemeyeceği, öküzlerin asılmayacağı, düzgün sosyal ortam az. Öyle yerlerden biri burası. Burası tam AVM değil. Restoranlar, marketler, tiyatro, sinema, kitapçı ve müzik mağzası var. Açık hava. Kapılarda detektör yok tabii. Çarşı gibi düşünün. ve orayı bilinçli olarak mahvetmeye çalışıyorlar belli ki.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ