Burhan Kuzu Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybeden eski AK Parti'de milletvekili ve anayasa hukukçusu Prof. Dr. Burhan Kuzu son yolculuğuna uğurlandı.

"Burhan Hoca'yı çok kısa sürede kaybettik"

Prof.Dr. Burhan Kuzu'nun cenaze terörenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları kaydetti:

İzmir'de yaşanan hadise ortada. 80'e yakın vefat, bine yakın yaralı var. Böyle bir akıbetle imtihan olacakları belki de akıllarından geçmiyordu. Rabbim bizlere iman, Kur'an, İslam ile ölmeyi nasip etsin. Burhan Hoca'yı çok kısa sürede kaybettik. Rabbim mekanını cennet eylesin. Dava arkadaşlarına, milletimize başı sağolsun diliyorum.

Popüler İçerikler

Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
İçimizin Yağları Eridi: Kızılcık Şerbeti'nde Fatih, Doğa ve Giray Öpüşmesini İlk Sıradan İzledi!
YORUMLAR
02.11.2020

Allahım sen bana aklımla, fikrimle, kul hakkı yemeden, arkamdan kimse sövmeden ve daha birçok şeyi yaşamadan ve masum insanlara yaşatmama sebep olmadan ölmeyi nasip et..

02.11.2020

Şimdi sana nasıl rahmet okuyalım?

Her ne olursa olsun bir devlet adamıdır saygı duymak lazım ama Burhan Kuzu denince aklıma sadece Zindaşti, mafya babaları ve uyuşturucu baronları geliyor. Sadece Burhan Kuzu için değil kim hak yediyse bu dünyada, umarım hesabı sorulur diğer dünyada.

02.11.2020

Ay bıkmadınız önüne gelene fetöcü demekten ya. Küçük çocuk bi laf öğrenir bin kişiye söyler ya aynı öylesiniz. Aklına gelenleri sıralamış bunlar da zaten kimseyi aklayan şeyler değil, ne istiyosunuz daha.

TÜM YORUMLARI OKU (5)