Burhan Kuzu'dan Rusya'ya: Suçu Bize Atıyor Puşt!

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Burhan Kuzu, Putin'in dillendirdiği 'Türkiye IŞİD'den petrol alıyor' iddialarına 'Rusya DAEŞ petrolünü Suriye'ye pazarlıyor. Fakat suçu bize atıyor puşt' yanıtını verdi.

Rusya Devlet Başkanı Putin geçtiğimiz günlerde Fransa Cumhurbaşkanı Hollande ile yaptığı ortak basın açıklaması sırasında IŞİD'in kontrolündeki bölgeden Türkiye'ye yasa dışı yollardan petrol ihraç edildiğini ve Türk yönetiminin bundan haberdar olduğunu öne sürmüştü.

Putin: 'IŞİD ile Ekonomik İlişki Kuranlar Ateşle Oynuyor'

Putin'in bu iddialarına Burhan Kuzu'dan ilginç bir yanıt geldi.

Twitter hesabından 'Rusya DAEŞ petrolünü Suriye'ye pazarlıyor. Fakat suçu bize atıyor puşt' diyen Kuzu, bu sözlerine gelen tepkiler üzerine bu kez 'Rusya'nın tutumunu eleştiren bazı şeyler yazdım. Bir de ne gördüm ne kadar da Rus yanlısı hain varmış. Bunlar sosyal Medyanın kazmaları. Bu Hükümet rejimi islamlaştırmaya çalışıyormuş! Bu söz kimin? Tabiki Putin'in. Şimdi düşürülen uçakla bunun ne alakası var?' ifadelerini kullandı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

7 Haziran sonrası 3 dönem kuralına takılarak milletvekili adayı olamayan Anayasa Profesörü Burhan Kuzu Temmuz ayında Cumhurbaşkanı Başdanışmanı görevine getirilmişti.

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Sadettin Saran, Ela Rümeysa Cebeci ile Mesajlaşmalarını "Şakalaşmaydı" Diyerek Kabul Etti
TRT Canlı Yayında Ortalık Karıştı: Bir Kadın ‘Yeter’ Diye Bağırarak Ceketini Yırttı
Ev İşi Yapmanın 'Erkekliği Azalttığını' Söyleyen Psikolog Tepkilerin Odağında