Burdur'da Darp Edilen Hemşire İçin Bakan Koca'dan Gözaltı Açıklaması

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Burdur Devlet Hastanesi'nde sağlık çalışanlarının darp edilmesine ilişkin açıklama yaptı. 4 kişinin gözaltına aktaran Koca, sürecin takipçisi olacaklarını sosyal medyada duyurdu. 

Bakan Koca'nın Twitter'dan yaptığı paylaşım şöyle 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
FDA'dan BioNTech Aşısına Tam Onay!
Memur ve Memur Emeklisinin Maaş Zamları Belli Oldu!
Amasya'da Yoğun Bakımdaki Koronavirüs Hastalarının Yüzde 95'inin Aşısı Ya Hiç Yok Ya Eksik

Popüler İçerikler

Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Narin Cinayetinde Yeni Gelişme! Katilin Kim Olduğunu Açıklayan İtirafçı: "Katil, Amca Salim" Dedi
YORUMLAR
23.08.2021

Neden önlem almıyorsunuz? En basitinden; neden her yerde x ray'lar varken, hastaneye elini kolunu sallayarak, neredeyse muhimmatlarla giriliyor? Neden taşkınlık yapanın, kamunun huzurunu bozanın sağlık karnesi iptal edilmiyor? Ve siz vatandaşlar: Günde yüzlerce hasta muayene etmek zorunda olan bizlere değil de, asıl sorumlulara, sistemin mimarlarına neden hesap sormuyorsunuz? Yurtdışında böyle değil sağlıkçılar diyorsunuz ya... Yurtdışında bir günde kaç hasta muayene ediyor bir Dr haberiniz var mı? Bilmiyorsanız öğrenin: Onların neredeyse 10 günde baktığını, biz bir günde görüyoruz.

23.08.2021

Sağlık çalışanlarının hakları verilmiyor. Bu da pek çok sağlık çalışanının işini sıkıntılı yapmasına neden oluyor. İnsanların canı burnunda ve böyle olaylar meydana geliyor. Geçen hafta için aşı randevusu aldık. Gittik, Türkiye genelinde Aile Sağlık Merkezlerinde grev varmış, aşı olamadık. Ertesi gün gittik, güneşin altında 1 saat sıra bekledik. Sıra bize geldikten sonra aşı bitti. Bizden sonra gelenler "randevumuz vardı. Aşı ne zaman gelecek? Ne zaman gelelim?" diye sordular. Hemşireler "bilmiyoruz, ne meraklısınız aşı olmaya..." diyerek aşı olmak isteyenleri azarladılar.

23.08.2021

bu ulkenin saglik calisanlarina doktorlara olan kinini cozemedim. en sonunda kina yakarsiziniz, simdi on binlercesi yabanci dil ogrenip yurtdisi denkligi alma pesinde, akin akin goc etmeye basliyorlar. artik isirgan otu, bitki ektrati satan cakma sifacilardan, kelle paca corbalarindan medet ararsiniz.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ