Burcuna Göre Sana En Çok Yakışacak Makyajı Söylüyoruz

Makyaj yapmayı kim sevmez? Hepimizin farklı bir makyaj yapma stili var. Kimimiz sadece bir maskara ve ruj severken kimimiz yoğun makyaj yapmaktan hoşlanıyor. Maskara, ruj, eyeliner, allık, aydınlatıcı ve daha birçok makyaj malzemesi. Hepimiz bizim bebeğimiz. Peki burçlarınız size makyaj konusunda neyi öneriyor? Bir fikriniz yoksa buraya alalım.

''Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.”

1. Koç Burcu

Koç burcu kadını makyaj yapmayı da yaptığı makyajla dikkat çekmeyi de çok sever. Koç burcunu temsil eden en güzel makyaj malzemesi de kuşkusuz kırmızı ruj. Koç burçları olarak kırmızı ruju hala denemediyseniz mutlaka deneyin.

Benzer kırmızı rujlar da burada.

2. Boğa Burcu

Sade ve doğallık Boğa burcu için önemlidir. Abartmayı sevmeyen Boğa burcu her zaman bakımlı olmaya da özen gösterir. Bir maskara ile tüm dikkatleri üzerine çekmek herkesin harcı değil.

Birçok maskara da burada.

3. İkizler Burcu

Entelektüelliği ile bilinen İkizler burcu aynı zamanda renkli kişilikleriyle de dikkat çeker. Rengarenk bir far paleti ile İkizler kadınları ruhlarını gözlerine yansıtabilirler.

Birbirinden güzel far paletleri de burada.

4. Yengeç Burcu

Sakin ve duygusallıklarıyla bilinen Yengeç kadınları romantiklikleri de herkesin dilindedir. Duygusal Yengeç kadınları ışıltıyı da çok sever. Bu nedenle en çok sevdikleri makyaj malzemesi de highlighterdir. 

Birçok highlighter da burada.

5. Aslan Burcu

Aslan burcu kadınları her zaman baskın ve dikkat çeken karakterleriyle girdikleri her ortamda varlıklarını belli ederler. Oldukça öz güvenli olan Aslan burcu doğal makyaj konusunda da iddialıdır. 

Doğal makyaj yapabileceğiniz setler de burada.

6. Başak Burcu

Mükemmeliyetçilik denilince ilk akla gelen burçlardan biridir Başak burcu. Toprak grubu mensubu Başak burcu kuşkusuz toprak tonlarında makyaj yapmayı tercih eder. Toprak renginin en yakıştığı makyaj malzemesi de kuşkusuz toprak renkli bronzer.

Çeşitli bronzerlar da burada.

7. Terazi Burcu

Zarafet denilince akla gelen Terazi kadınları, zor sürülen eyeliner konusunda da zarifliklerini gösterirler. Eyelinerin en çok yakıştığı Terazi kadınları bu eyelineri mutlaka denemeli.

Birçok eyeliner da burada.

8. Akrep Burcu

Akrep burcu kadınının sezgileri her zaman çok güçlüdür. Duygularını ifade etme konusunda da her zaman çok iyi olan Akrep kadınlarına en çok yakışan makyaj malzemesi kuşkusuz dudak parlatıcısıdır.

Birçok benzer ürün de burada.

9. Yay Burcu

Alımlı ve çekiciliğiyle tanınan Yay burcu kadının özgürlüğüne düşkünlüğü de herkes tarafından bilinir. Kısıtlanmayı sevmediği için makyaj konusunda da tek bir allık yeter.

Benzer ürünler de burada.

10. Oğlak Burcu

Oğlak burcu kadını her zaman bakımlı olmayı sever. Makyaj yapmak yerine her zaman cilt bakımını tercih eder. En sevdiği şey evde maske yapmak olabilir. Makyajla değil bakımla güzel olmak Oğlak kadını için çok daha kıymetlidir. 

Birçok maske de burada.

11. Kova Burcu

Özgürlüğüne düşkün Kova kadınları çok makyaj yapmayı sevmeseler de makyajsız gezmeyi de hiç sevmezler. Onlar için en önemli şey yorgunluğunu kapatacak bir kapatıcı.

Birçok kapatıcı da burada.

12. Balık Burcu

Uyumlu ve nazik halleriyle bilinen Balık kadınları makyaj konusunda da pürüzsüz bir cildi çok severler. Bunun için de doğal görünen fondötenleri tercih ederler.

Birçok fondöten de burada.

**Bizi, onedio.vitrin Instagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.**

Onedio Vitrin'in sizin için seçtiği diğer ürünler:

Güzelliğinize Güzellik Katacak Son Zamanlarda Trend Olmuş 12 Cilt Bakımı Aleti
Makyaj Yaparken Profesyonel Dokunuşlar Yapmanızı Sağlayacak Makyaj Fırçaları
Yeni Evli Bir Çifte Alınacak En İyi Hediye Fikirleri
Düzenli Yaşamayı Sevenlerin Yardımına Koşacak Haftalık Planlayıcı Önerileri
Uygun Fiyatlı Kaçırılmaz Ürünler Arasından Seçip Kullanabileceğiniz 12 Eşya

Popüler İçerikler

Cem Yılmaz, Ahu Yağtu'yla Çözemediği Nafaka Krizini Fırsata Çevirip "Benimki Madafaka" Esprisini Lügata Ekledi
Gündeme Bomba Gibi Düştü: “Dilan Polat ve Engin Polat’a Vergi Kaçırma Suçundan Tahliye Kararı Verildi”
"MHP Eridi" Eleştirilerine Yanıt: Devlet Bahçeli, Kendi Matematiğinden Oy Oranlarını Açıkladı