Burcu Özberk Kimdir, Kaç Yaşındadır? Burcu Özberk’ten Büyük Beğeni Alan Paylaşım

FOX TV ekranlarında yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisinin yıldızı Burcu Özberk, oyunculuğu kadar güzelliğiyle de dikkatleri üzerine çekiyor. Burcu Özberk, yaklaşık 8 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabını da aktif olarak kullanıyor. Birbirinden güzel fotoğraflarını paylaşan Burcu Özberk’in dekolteli elbisesiyle yayınladığı son fotoğraf büyük beğeni aldı. Peki, Burcu Özberk kimdir? Burcu Özberk’in rol aldığı yapımlar nelerdir? İşte Burcu Özberk’in hayatı ve kariyeri…

Burcu Özberk’in Son Fotoğrafı Büyük Beğeni Aldı

FOX TV ekranlarında yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisinde Esra karakterini canlandıran Burcu Özberk, Instagram’ı aktif olarak kullanan ünlülerden birisi.

Burcu Özberk, 7.9 milyon takipçisi bulunan hesabından paylaştığı son fotoğrafla büyük beğeni topladı.

BURCU ÖZBERK KİMDİR?

Burcu Özberk, 12 Aralık 1989 yılında Eskişehir’de dünyaya gelmiştir. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Özberk, ilk ekran deneyimini 2013 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde yaşamış, bu dizide Huricihan Sultan karakterini canlandırmıştır.

Güneşin Kızları dizisindeki Nazlı Yılmaz karakteri kariyerinde dönüm noktası olmuştur. Erdal Beşikçioğlu'nun Tatbikat Sahnesi'nde Marquis de Sade Quills ve Woyzeck Masalı adlı oyunlarda rol almıştır.

2017-2018 yılları arasında TRT 1'de yayımlanan Aslan Ailem dizisinde oynamıştır. Ardından Direniş Karatay filminde Türkan karakterini canlandırmıştır.

Daha sonra 2019-2020 yılları arasında Çağlar Ertuğrul ile birlikte Kanal D'de yayımlanan Afili Aşk dizisinde oynamıştır. Bu dizi ile Altın Kelebek Ödülleri’nde Romantik Komedide En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü kazanmıştır.

2020'nin Ekim ayında FOX'ta başlayan Çocukluk dizisinde Ayşegül karakterini canlandırmıştır.

2021’den itibaren ise Aşk Mantık İntikam dizisinde Esra karakteriyle başrol almaktadır.

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!