Burcu Önal Kimdir? MasterChef Burcu Önal Burcu Önal Kaç Yaşında, Nereli?

Burcu Önal, Masterchef'ın yeni sezonunda adından söz ettiren isimler arasında yer alıyor. Final turunda büyük mücadele veren Burcu Önal MasterChef Türkiye 2021 ana kadroda yarışmak için hak kazandı. Dünyaca ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın karşısına çıkan MasterChef Burcu Önal kimdir, kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde...

Burcu Önal Kimdir?

1986 yılında İstanbul’da doğan Burcu Önal, aslen Diyarbakırlıdır. 15 yıl boyunca Asya’da yaşayan Burcu Önal, uzun yıllar yurt dışında gemilerde garsonluk yapmıştır.

Hayatında yaptığı ilk yemek olan mantının kendisinde ayrı bir yeri olduğunu söyleyen Masterchef Burcu, Asya yemeklerinin birçoğuna da hakim.

Bir zamanlar yemek geliştiriciliği ve yemek öğretmenliği de yapan Burcu Önal, şimdilerde İstanbul’da Asya mutfağından bir restoran işletiyor.

MasterChef Burcu, ilk turda hazırladığı tadım menüsü ile bir üst tura yükselmişti.

Üçlü düelloda ise Mahsun Bilge ve Selçuk Selçuk ile yarışmış, şeflerin hazırlamalarını istediği Ege Bölgesi’nin nadide yemeği kabak çiçeği dolmasını en iyi yapan Burcu Önal final turuna kalmıştı.

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Gelsin Çeşit Çeşit Yemekler! MasterChef 2021'in Ana Kadrosu Uzun Süren Elemeler Sonunda Belli Oldu

Popüler İçerikler

Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Narin Cinayetinde Yeni Gelişme! Katilin Kim Olduğunu Açıklayan İtirafçı: "Katil, Amca Salim" Dedi