Burcu Esmersoy Vasiyetini Açıkladı! "Öldükten Sonra Tüm Mal Varlığı..."

Ünlü sanatçı Burcu Esmersoy sosyal medya paylaşımları ve güzelliğiyle sık sık gündeme geliyor. Güzel fiziği ve güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken Esmersoy bir süredir kendisinden 15 yaş küçük Nazım Akmandil ile aşk yaşıyor. Geçtiğimiz gün sevgilisiyle götülenen Esmersoy Pazar Postası'na samimi açıklamalarda bulundu. Esmersoy'un açıklamaları arasında vasiyeti ise dikkat çekti. İşte Burcu Esmersoy'un açıklamaları ve vasiyeti...

Burcu Esmersoy Samimi Açıklamalarda Bulundu

Geçtiğimiz günlerde sevgilisiyle görüntülenen Burcu Esmersoy yaşadığı aşkla gündemden düşmüyor. Pazar Posta'sına samimi açıklamalarda bulunan Esmersoy'un vasiyeti ise dikkat çekti.

2022 yılından beklentilerini söyleyen Esmersoy, 'Beklenti değil ama daha iyi bir yıl olsun. Çünkü bir senenin hep altı ayı iyi altı ayı kötü geçer. Bundan önceki yıllarda da öyle oldu.'

'Pandemiden sonra da bundan emin oldum. İnsan enerjisi de önemli bu noktada, yüksek tutalım. Ülkenin genelinde sıkıntı olmadığı, pandeminin hafifleyeceği güzel bir yıl olsun' dedi.

"Türk Lirasındayım ve Kafamı Dolara Yormuyorum"

'Türkiye'deki ekonomik dalgalanma sizi de etkiledi mi?' sorusu üzerine konuşan başarılı sunucu, 'Bu konuda dünyanın en komik hikayesine sahibim. Benim finans işinde çalışan çok başarılı bir arkadaşım var. 

Yıllar önce onların bahçesindeyiz. Arkadaşım Seda, 'Burcu dolar çıkacak, dolara yatırım yap' dedi. O zamanlar dolar 2,56 filandı… Bankacımı arayıp fikrini sordum. 'Ya boşver' dedi. O günden bugüne dolar alamadım gitti. Ben eski kafalıyım.

Bize hep 'Evin olsun' diye öğretildi. Şükür geleceğimi garanti altına alacak bir yatırımım var. Türk lirasındayım ve kafamı dolar konusunda yormuyorum.

Burcu Esmersoy'dan Vasiyet İtirafı

Samimi açıklamalarına devam eden Esmersoy, 'Vasiyetiniz var mı?' sorusu üzerine de sözlerini şöyle tamamladı: 'Hazırladım bile... Her şeyimi yardım kuruluşlarına ve üvey kız kardeşime bağışlıyorum.'

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu