Burcu Esmersoy ile Evlilik Hazırlığı Yapan Nazım Akmandil Kimdir? Nazım Akmandil Ne İş Yapıyor?

Başarıları ve güzelliğiyle binlerce kişinin kalbinde taht kuran Burcu Esmersoy, yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı sevgilisi ile nikah masasına oturma hazırlığına başladı. Yaz aylarının başında sevgilisinden evlilik teklifi alan ünlü güzelin düğün tarihi de belli oldu. Magazinin gündemine yer alan haberin ardından Burcu Esmersoy'un evleneceği Nazım Akmandil'in hayatı merak konusu oldu. Peki Nazım Akmandil kimdir? Nazım Akmandil ne iş yapıyor?

İşte konu hakkındaki tüm detaylar...

Magazin dünyasının gözde isimleri arasında yer alan Burcu Esmersoy'u tanımayan yoktur. Spor spikerliği kariyeriyle hafızalara kazınan Esmersoy sevilen sunucu, model ve oyuncularımızdan.

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Burcu Esmersoy hem kariyeri hem de özel yaşamıyla dikkat çeken ünlülerimizden.

Burcu Esmersoy'un, Nazım Akmandil ile bir yıl önce başlayan birlikteliği magazin dünyasında hareketliliğe neden olmuştu.

Birbirinden farklı projelerle sevenlerinin karşısına çıkan ünlü güzel, bu yaz aylarının başlarında İtalya'da sevgilisi Nazım Akmandil'den evlilik teklifi almıştı.

Burcu Esmersoy ile nikah masasına oturacağı konuşulan Nazım Akmandil'in kariyeri ve hayatı merak konusu oldu tabi.

Arama motorları üzerinde ''Nazım Akmandil kimdir? Nazım Akmandil ne iş yapıyor?'' gibi soruların yanıtları aranıyor.

Nazım Akmandil Kimdir, Ne İş Yapıyor?

Burcu Esmersoy ile önümüzdeki yıl dünyaevine gireceği Nazım Akmandil, 30-31 yaşlarında. Türkiye’nin öne çıkan mobil oyun sektörü şirketlerinden birinin kurucu ortağı olduğu bilinen Nazım Akmandil, başarılı bir yazılımcı. Ayrıca Akmandil'in sektörün önemli projelerinde sıklıkla yer aldığı biliniyor.

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası