Buralar Değerlenir Bizden Söylemesi: Bitexen Herkese Yılbaşına Özel 5 Bitexen Coin Hediye Ediyor!

Son birkaç yıldır Bitcoin ile birlikte dijital paralar, yani daha bilinen ismiyle kripto paralar çok revaçta. Bunun en büyük sebebi ise, bu kripto paraların gün geçtikçe dedelerimizin gençliğinde sattığı arsalar gibi değerlenmesi ve zamanında kripto paralara yatırım yapmış insanların milyonlar kazandığına dair şehir efsanelerinin artmış olması. Bugün sizinle beraber coin çeşitliliğini uzaya kadar çıkarmış Bitexen platformunu daha yakından tanıyıp şahane yılbaşı kampanyasını incelemeye ne dersiniz?

Not: Bu bir tanıtım içeriğidir.

Geçtiğimiz günlerde Bitcoin 20.000$ rekorunu kırdı. Bir süredir bu rekorlarıyla dile gelen Bitcoin ile birlikte kripto paraların popülerliği giderek artmaya başladı ve haliyle herkes bunları nereden alıp satacağını merak eder hale geldi.

Bu dünyaya biraz bile tanıdıksanız kripto paraların nasıl avantajlı bir yatırım aracı olabileceğinden haberdarsınızdır. Bitcoin dışında binlerce çeşidi bulunan bu kripto paralar, günümüzde birçok insanın merak konusu. Bu yüzden de çevremizde devamlı bu alanda alım satım yapmaya başlayan arkadaşlar, konu komşular duyuyoruz. 

İşte bu noktada sizi Bitexen ile tanıştıralım! 

Bitexen, Bitcoin ve 101 coini ile birlikte Türkiye’nin en geniş kripto para yelpazesine sahip coin alım satım platformu. Evet, toplam 102 coin!

Bu platform, İTÜ ARI Teknokent teknoloji geliştirme bölgesinde 2018'den beri faaliyet gösteren Bitexen Teknoloji A.Ş tarafından Türk mühendisler ile geliştirilmiş.

Önce güvenlik sonra yatırım! Kripto paralarınız ve yatırımınız tamamen dijitalde olduğu için güvenliğiniz oldukça önemli…

Bitexen; Kaspersky ve Coinfirm gibi kullanıcılara güvenlik sağlayan firmalar ve gerekli resmî kurumlar tarafından onaylanmış bir platform olduğundan içiniz rahat bir şekilde kullanabilirsiniz.

Bitcoin ve 101 farklı Coin'i platformunda barındırdığından bahsetmiştik. Yani bu demek oluyor ki Bitcoin alamasan bile geride fırsatları yakalayabileceğin 101 coin daha var!

Burada gönlünüzce coin alım satımı yapabilir ve dijital varlıklarınızı katlayabilirsiniz! Sonra ilerde torunlarınız size duacı olur, 'Ah dedem zamanında o arsayı satmasaydı şimdi var yaa...' demezler!

Bakın buralar değerlenir, biz şimdiden söyleyelim!

2020 yüzümüzü pek güldürmese de Bitexen’in yeni yıla epey mutlu girmenizi sağlayacak bir kampanyası var: Bitexen'e gelip kayıt sürecini tamamlayan herkes tam 5 Bitexen kazanacak!

5 Bitexen ne ya diyip geçmeyin, 1 Bitexen’in güncel fiyatına buradan bir bakın deriz! Şu an 1 Bitexen 11.98 TRY civarında... Bu da en az 50 TL garanti cebinizde demek oluyor!

5 Bitexen Coin hediyesi için son gün 31 Aralık 2020, kaçırmayın ve takip edin!

Ayrıca sosyal medya hesaplarını oldukça eğlenceli kullanan Bitexen, Twitter hesaplarından da birçok çekiliş gerçekleştiriyor. Hatta yakın zamanda da yeni bir çekiliş yapacakları hakkında duyum aldık!

Son olarak, yılbaşı kampanyasına katılmak için Bitexen'in internet sitesini ziyaret edebilir, Play Store ve App Store'dan da Bitexen uygulamasını telefonunuza indirerek kayıt sürecinizi başlatabilirsiniz! 

Popüler İçerikler

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
YORUMLAR
21.12.2020

bir ürün bedavaysa asıl ürün sensindir ;)

22.12.2020

Ayrıca referans kayıtlarına 2 exen daha aldım ben. Yaptiğım yüklü al satlardan da devamlı şekilde exen coin kazanabilirsiniz referans kodum :9265056

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ