Buralar Alev Aldı! Bikinili Fotoğrafları ve Açıklamalarıyla Ortalığı Kasıp Kavuran Aleyna Tilki'nin Cesur Instagram Paylaşımları 🔥

Bayılıyorum Aleyna Tilki'nin kendine olan güvenine... 😍🧿

Şarkıları ve şovlarıyla olduğu kadar söyledikleriyle de gündemden hiç düşmeyen Aleyna Tilki, hiç şüphesiz son zamanların en popüler ismi...

Nasıl olmasın ki? Başarılı, gerçekten çok başarılı... Hem doğru şarkıları seçiyor, hem sahne şovlarıyla göz dolduruyor hem de starlara yakışan açıklamalar yapıyor.

Özellikle bikinili pozlarıyla bu yaz dikkatleri üzerine çeken genç yıldız, kilo aldığı yönünde haksız eleştiriler almış ve bunlara da cevabını vermişti.

Alsa ne olur, almasa ne olur ayrıca?

Hazır bu kadar konuşuluyor, her gün başka bir haberle gündem oluyorken biz de sizler için ortalığı kasıp kavuran Aleyna Tilki'nin Instagram paylaşımlarını derledik.

Buralar alev aldı bile! 🔥

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

Popüler İçerikler

Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Dilan Çiçek Deniz'in Yaza Damgasını Vuracak Yeni Aşkı Ünlü Yönetmenin Oğlu Çıktı!
YORUMLAR
23.08.2019

sarkici degilde porno yildizi gibi duruyor ya.giydikleri ile degil pozlari ile...

23.08.2019

Editör bunları yazarken ciddi misin ya ? "Nasıl olmasın ki? Başarılı, gerçekten çok başarılı... Hem doğru şarkıları seçiyor, hem sahne şovlarıyla göz dolduruyor hem de starlara yakışan açıklamalar yapıyor."

Pasif Kullanıcı
23.08.2019

ironi yaptın dimi?

23.08.2019

19 yaşında ergen bir kızın fotoğraflarını Aleyna’nın cesur paylaşımları diye paylaşmak ne kadar doğru editör?Senin bu yaptığın pedofili çocuk istismarcısı sapıkların ekmeğine yağ sürmektir

23.08.2019

pedofili 12 yaş ve altı çocuklara duyanlara denir aleyna kadın ulan 19 yaşında şu kıza çocuk muamelesi yapmayın abd de zamanında çocuk yıldızlar miley cyrus,selena gomez,ariana grande vardı ve onlar daha çocuktu !! 12-13 tü yani ergeneliğe yeni girmişlerdi bile aleyna 19 yaşında bir kadın bu pedofiliyse o zaman 20 de mi pedofili ? sence bu dediğin mantıklı mı?

TÜM YORUMLARI OKU (14)