Burak Yörük, Selin Şekerci ve Dahası: Fantastik Sınırları Zorlayan Sırlar Dünyası'nda Rol Alan Ünlü İsimler

Dizi ve film yapımlarında rol alarak adından söz ettiren ve üne kavuşan çok sayıda başarılı oyuncuyu, genellikle popüler yapımları ile tanıyoruz. Birçok oyuncu, bulundukları konuma gelene kadar adını neredeyse hiç duymadığımız yapımlarda veya bir iz bırakamayarak silinip giden projelerde de rol alıyor. Günümüzde Esra Erol, Batuhan Karacakaya gibi birçok isim, bir dönemin fantastik düzeyini ve absürtlük sınırlarını zorlayan Sırlar Dünyası'nda rol almış. Gelin, bu isimlere birlikte bakalım!

1. Selin Şekerci

Selin Şekerci; Melekler Korusun, Acı Aşk, Siyah Beyaz Aşk ve Kaçak Gelinler gibi yapımlarda rol alarak ekranların sevilen isimlerinden biri olmayı başardı. Şekerci son olarak BluTV'de yer alan Yeşilçam dizisinde Çağatay Ulusoy ile kamera karşısına geçti. Güzel oyuncu, bu başarılı yapımlarda rol alarak adından söz ettirmeden önce Sırlar Dünyası'ndan yolu geçenler arasında bulunuyor.

2. Burak Yörük

Aşk Mantık İntikam ve Baraj gibi dizilerdeki performansıyla izleyicinin beğenisini kazanmayı başaran Burak Yörük, şu an Kanal D ekranlarında yayınlanan Seversin adlı diziyle hayranlarıyla bir kez daha buluştu. Seversin'de başarılı bir grafik çizen Yörük, kariyerinin ilk yıllarında o dönemki adı Sırlar Kapısı olan Samanyolu'nun fantastik dizisinde rol aldı. Fakat onun bu oyunculuğu, pek hatırlanmıyor.

3. Sezai Aydın

Usta tiyatrocu Sezai Aydın'a birçok dizi ve filmden aşinayız. Bunun yanı sıra onun sesi, yaptığı dublajlar sayesinde çok sayıdaki yabancı filmle kulağımıza yer etmiş olabilir. Tüm bunların dışında Sezai Aydın'ı hatırlamadığınız bir yer varsa o da Sırlar Kapısı'nda canlandırdığı roller... Usta isim, sıra dışı dizide ekran karşısına geçenler kişilerden biri.

4. Murat Cemcir

Murat Cemcir denildiği zaman birçok kişinin aklına Ahmet Kural da gelir. Başarılı oyuncu Cemcir, komedi filmleri ve dizileriyle hafızalarınıza kazınmayı başaran biri. Kariyerinde bu noktaya gelene kadar özellikle Ahmet Kural'sız olduğu yıllarda, Sırlar Dünyası'nda rol alan isimlere o da adını yazdırmış.

5. Aslı Orcan

Karadayı, Medcezir, Kurt Seyit ve Şura gibi birçok başarılı yapımda boy gösteren Aslı Orcan; kariyerinin ilk yıllarını Sırlar Dünyası setinde geçiren oyuncular biri. O yıllarından pek eser kalmayan Aslı Orcan, en son Sadakatsiz dizisinde rol aldı.

6. Şahin Irmak

BKM'nin kadrolu oyuncularından biri olan ve Çok Güzel Hareketler Bunlar ile tanıdığımız Şahin Irmak, yıldızı parladıktan sonra birçok komedi filminde yer aldı. Yetenekli oyuncu, BKM ile yolları kesişmeden önce Sırlar Dünyası'nda ve Samanyolu TV'nin farklı dizilerinde rol aldı.

7. Buket Dereoğlu

Güzel oyuncu Buket Dereoğlu, ekranların fenomen dizisi Bizimkiler'den bu yana çeşitli yapımlarda rol aldı. Mimar Sinan Üniversitesi ve İstanbul Devlet Konservatuarı'nda eğitim alan başarılı isim, sayısız film ve dizi yapımında kendisine yer buldu. Oyuncunun rol aldığı yapımlardan biri, Sırlar Dünyası.

8. Başak Parlak

Güzel oyuncu Başak Parlak, izleyicinin ilgiyle takip ettiği isimlerden biri. Fatih Harbiye, Bir Deniz Hikâyesi, Kış Güneşi ve Şevkat Yerimdar gibi yapımlarla adından söz ettiren Parlak; uzun yıllar boyunca Sırlar Dünyası'nda boy göstermiş. Ünlü isim, Sırlar Dünyası ile Samanyolu'nun bir diğer dizisi olan Büyük Buluşma dizisinde de rol almış.

9. Aslıhan Güner

Asi, Selena ve Sümela'nın Şifresi gibi bilindik yapımlarda kendisine yer bulan Aslıhan Güner, son olarak Show TV ekranlarında yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde İsmail Demirci ile iyi bir ikili olup izleyicinin beğenisini toplamıştı. Ünlü oyuncu kariyerinde bu noktaya gelene kadar zamanında yolu Sırlar Dünyası'nda geçen kişilerden biriymiş. Aslıhan Güner, ayrıca bir başka Samanyolu yapımı olan Şefkat Tepe'de de boy göstermiş.

10. Filiz Taçbaş

Yeşilçam'dan beri izleyicinin yüzüne aşina olduğu bir isim olan Filiz Taçbaş, Mahallenin Muhtarları dizisiyle adını daha geniş kitlelere duyurdu. Uzun dönem Arka Sokaklar dizisinde de rol alan Taçbaş, Rıza Baba'nın eşi olarak izleyicinin hafızasında yer edindi. Filiz Taçbaş bu kariyer yolculuğuna bir dönem Sırlar Dünyası'nda rol alarak devam eden isimlerden biri.

Mika'dan Mükremin Gezgin'e, TikTok'un Hayatımıza Kattığı Fenomenleri Mercek Altına Alıyoruz
Seversin Dizisinin Asya'sı İlayda Alişan, Aslında Modacıymış! Yetenekli Oyuncunun Kariyerini İnceliyoruz
Etin Tadını Bile Bilmiyormuş! Gizli Saklı Dizisinin Naz'ı Sinem Ünsal Hakkında Merak Edilenleri Anlatıyoruz
Berkay ile Olan Davasından Beraat Eden Arda Turan'ın Dünden Bugüne Olan Sansasyonlarını Mercek Altına Alıyoruz

Popüler İçerikler

Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!