Onedio Logo

Burak Yılmaz ve Mbappe'nin Dahil Olduğu Haftanın Takımı, FIFA 22'ye Geldi!

Kapak Görseli

FIFA 22'ye haftanın takımı geldi. Yeni takımın en dikkat çekici oyuncusu ise Fransız yıldır Mbappe. Ayrıca Türkiye'den de Burak Yılmaz, haftanın takımında kendisine yer buldu.

Haftanın takımı belli oldu.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Milli maçlardan dolayı liglere ara verilen haftada oyuncular, bu kez ülkeleri için mücadele etti. FIFA 22'ye de bu milli aranın en iyi performans gösteren oyuncuları, haftanın takımı olarak eklendi.

Türkiye'den Burak Yılmaz, gösterdiği performans ile birlikte haftanın takımına girmeyi başardı. Karta baktığımız zaman yavaş olan Yılmaz, oyun içi fiziğinden dolayı da tercih edilmeyecektir.

İngiliz forvet Kane, yine yavaş olmasından dolayı tercih edilmeyecek kartlar arasında kendisine yer bulacaktır.

Fransız, takımın en dikkat çekicisi.

Fransa ile birlikte başarılı performansını sürdüren Mbappe, haftanın takımında kendisine yer buldu.

3 milyon üzerinde bir değere sahip olan Fransız forvet, 98 hız ve 89 şuta sahip. Oyun içinde çok hızlı olan ve 94 bitiricilik özelliği ile birlikte gol yolunuzdaki en büyük silahınız olacak olan Mbappe, oyuncuların korkulu rüyası olmaya aday.

Oyunun en iyi forveti olan Fransız, bütün özellikleriyle birlikte göz dolduruyor.

PL kadrolarına yeni bir kanat.

96 hız ve 86 dribbling'e sahip olan Ismaïla Sarr, PL'de oynamasıyla birlikte birçok kadroda kendisine yer bulabilir.

Kart oldukça hızlı olmasına rağmen bitiricilik konusunda size büyük sorunlar yaşatabilir. 83 bitiriciliğe sahip olan kart, bazı pozisyonlarda sizi zor durumda bırakabilir.

60.000 coins civarında bir değere sahip olan oyuncu, zayıf ayağından dolayı rekabetçi kadrolarda kendisine yer bulamayabilir.

İlginizi Çekebilir

Dubstep Gun'larınızı Biraz Daha Bekletin: Saints Row'un Çıkış Tarihi Ertelendi
Anime Dünyasından Fortnite'a Transfer: Naruto Karakterleri Fortnite Evrenine Dahil Oldu!

Popüler İçerikler

Katarsis'e Katılan Gülçin Ergül Hepsi Grubuyla Ayrılık Döneminde Yaşadıklarını Gözyaşları İçinde Anlattı!
Katarsis'e Katılan Gülçin Ergül Hepsi Grubuyla Ayrılık Döneminde Yaşadıklarını Gözyaşları İçinde Anlattı!
Galatasaray-Fenerbahçe Maçına Irkçılık İddiası Damga Vurdu! Mourinho’dan Okan Buruk’a: “Maymun Gibi Zıplıyor”
Galatasaray-Fenerbahçe Maçına Irkçılık İddiası Damga Vurdu! Mourinho’dan Okan Buruk’a: “Maymun Gibi Zıplıyor”
Türkiye’de Kritik Gün! Abdullah Öcalan’ın ‘Silah Bırakma’ Çağrısı Saat 17:00’de Okunacak
Türkiye’de Kritik Gün! Abdullah Öcalan’ın ‘Silah Bırakma’ Çağrısı Saat 17:00’de Okunacak