Burak Özçivit Koç Holding'in Bangladeş'teki Yüzü Oldu

Ünlü oyuncu Burak Özçivit, Güney Asya ve Ortadoğu’da geniş bir hayran kitlesine sahip. Özvçit, Bangladeş, Pakistan gibi ülkelerde izdihamla karşı karşıya kalıyor. Patronlar Dünyası’ndan Gökmen Mert Kural’ın haberine göre Koç Holding’in Bangladeş’teki en önemli yatırımı Singer’in reklamlarında Burak Özçivit oynayacak. 

Kaynak: Patronlar Dünyası

Burak Özçivit’in ünü sadece Türkiye ile sınır değil biliyorsunuz ki… Ünlü oyuncu Ortadoğu ülkelerinde çok geniş bir hayran kitlesine sahip.

Sık sık Ortadoğu’da yer alan ülkelerde tanıtımlara katılan Özçivit’in buralarda izdiham yarattığı magazin sayfalarında çoğunlukla yer alıyor.

Bu durumu fırsata çevirmek isteyen Koç Holding, Asya’daki en önemli yatırımlarından Singer Bangladeş’in yeni yüzü olarak Burak Özçivit’i seçti.

Patronlar Dünyası’ndan Gökmen Mert Kural’ın haberine göre Singer Bangladeş, sosyal medya hesabından Burak Özçivit’in duyurusunu gerçekleştirdi.

Şirketin CEO’su MHM Fairoz, “Dönüşüm yolculuğumuzu duyurmaktan ve Burak Özçivit'i bu kampanyanın yüzü olarak görmekten heyecan duyuyoruz” dedi.

Öte yandan Koç Holding, 2019 yılında Bangladeş’e adım attı ve burada 78 milyon dolarlık yatırımla tesis kurdu. Tesiste 4 binden fazla kişiye istihdam sağlanıyor.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Safiye Soyman Oğlunun Yasını Tutarken Miami'de Keyif Yapan Arkadaşı Seda Sayan'la İlk Kez Buluştu!
Fahriye Görmese İyi Olur: Rusya'da Davete Katılan Burak Özçivit'in Hayranına Ekstra Samimi Tavrı Göze Battı!
Fahriye'den Başkasına Kalp Malp Yok: Burak Özçivit, Arap Hayranının Kalp Yapma İsteğini Reddetti!

Popüler İçerikler

Serenay Sarıkaya mı? Hande Erçel mi? Maskülen Tarzın Kime Daha Çok Yakıştığını Birlikte Seçiyoruz!
Fenerbahçe'nin İptal Edilen Golünün Ardından Mourinho'dan İlginç Bir Tepki Geldi
Bazı Okul Müdürleri Devlet Okullarını Ticarethaneye Çevirdi: Dışardan Ekip Getirip Kulüp Açıyorlar!