Burak Elmas Kesenin Ağzını Açtı! Barcelona Maçı İçin Galatasaraylı Futbolculara Vereceği Prim Belli Oldu

UEFA Avrupa Ligison 16 turu rövanş karşılaşmasında Barcelona'yı ağırlayacak olan Galatasaray'da Başkan Burak Elmas, turun geçilmesi halinde futbolculara verilecek primi açıkladı. Bu akşam 20.45'te Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu'nda oynanacak maç öncesi futbolcuların moralinin oldukça iyi olduğu öğrenildi.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Sarı-Kırmızılı ekibin Barcelona maçı öncesi dün sabah Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı son antrenmanı ziyaret etti. Burada oyuncularla ve teknik heyetle bir araya gelen Elmas'a, Galatasaray Sportif AŞ yöneticisi Nihat Kırmızı ve Galatasaray Sportif Direktörü Pasquale Sensibile de eşlik etti.

Primi açıkladı

Takıma Barça sınavında şans dileyen Başkan, tur primini de açıkladı. Barcelona'yı eleyip Avrupa Ligi'nde çeyrek finale kalmaları halinde, Sarı-Kırmızılı oyunculara 650 bin Euro prim dağıtılacağını açıklayan Elmas'ın müjdesi, Florya'da bayram havası yarattı.

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

İl Olmaya Aday İlçeler Listesi Güncellendi: 5 Yeni İlçe Daha Plaka Hazırlığında!
Güllü'nün Ölümünde Kritik Kamera Kaydı: Komşusu İlk Kez Açıkladı!
Zam Yapılmayacak! 'Bazı' Memurlara Kötü Haber: Tartışmalara Neden Olan 30 Bin TL Memur Zammı İptal Oldu!