Bunun İçin İki Kişinin Ölmesi mi Gerekirdi! Belediye Kabloları 50 Santim Aşağı Çekiyor

İzmir'de 2 kişinin yaşamını yitirdiği yerde yapılan incelemenin ardından belediye ve elektrik firması yetkilileri, alanı normale döndürmek için çalışma başlattı. Çalışma ile yer altındaki kablolar 50 santim daha aşağı çekilecek.

Olay, dün Konak ilçesi Alsancak semtinde meydana gelmişti. Kentte etkili olan şiddetli yağış cadde ve sokakları göle çevirirken, Özge Ceren Deniz (23) ve İnanç Öktemay (44) yoldaki su birikintisinden karşıya geçmek isterken suda elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetmişti.

Olayın yaşandığı bölgeye gelen elektrik firması yetkilileri ve İzmir Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri, bölgede incelemelerde bulunmuştu.

Yetkililer, ilk olarak kanalizasyon çevresinde elektrik kaçağının olduğu şüphesiyle kazı çalışması yapmıştı. Ekipler, yine bölgede de cihazlarla elektrik kaçağı olup olmadığını kontrol etmişti.

İncelemelerin ardından başlanan çalışmayla yer altındaki kablolar 50 santim daha aşağıya çekilecek. Daha sonra belediye yetkilileri tarafından kazı yapılan alan kapatılınca bölgedeki ulaşım da normale dönecek.

Çalışmalar tamamlandıktan sonra ise bölgedeki elektrik kesintisi son bulacak.

İzmir'deki Elektrik Faciasında Ölenlerin Kimlikleri: Biri Tıp Öğrencisi, Diğeri Belediye Başkanının Akrabası
İzmir'de Elektrik Akımına Kapılıp İki Kişinin Hayatını Kaybetmesine Neden Olan Olaya Şahan Gökbakar'dan Tepki
Elektrik Akımına Kapılarak Ölen İnanç Öktemay'ın 10 Yıl Önceki Paylaşımı Herkesi Şoke Etti

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı
YORUMLAR

Bu ülkede en büyük sorun ahlak. Öyle ahlak deyince de bazı kesimlerin aklına gelen cinsellik değil. Dürüst olmak, işini hakkıyla yapmak, çalmamak. Ya şu haberi görünce benim ciğerim yanıyor. Bu işten sorumlu olanlar nasıl uyuyorsunuz.

13.07.2024

İzmirli arkadaşlar kusura bakmasınlar ama senelerdir romantizmini yaptıkları parisle falan kıyasladıkları izmir Türkiye'nin en büyük köyü.

14.07.2024

Çok doğru bir yorum. Ben Türkiye’nin her şehrini gören biri olarak söylüyorum. Belediyecilik İzmir’de o kadar berbat ki doğudaki birçok şehir İzmirden daha güzel çalışıyor. İzmir’de turistik birkaç yer dışında İzmire yakışan hiçbir hizmet yok. İzmir halkı laik ve cumhuriyetçi ya o yeter diye düşünüyorlar. Umarım İzmir halkı belediye kimde olursa olsun tokat vurmayı öğrenir de bunun gibi 2.3. Sınıf ülkelerdeki ölümler gibi ölümler bir daha yaşanmaz

Taaa vakti zamanında yapmaları gerekeni şimdi iki kişinin ölümünden sonra yapan, işgüzar, tembel, şark kurnazı ve aman sendecilerin çoğunluğu oluşturduğu bir ülke. İş hayatımda bunu böyle yapmayın, şurayı düzeltin diye binlerce kez milletin kafasını şişirmeme rağmen yapılmayan her şey birinin bacağı, diğerinin kolu, ötekinin belinin kırılıp, bir başkasının parmağının kopması, kolunun boydan boya yırtılmasından sonra düzeltildi...neler neler ya.

TÜM YORUMLARI OKU (21)