Bunun Adı Vahşet: Vücudunda Darp ve İzmarit İzi Olan Bebek Cesedi Bulundu!

Denizli Pamukkale'de bir evde bebek cesedi bulundu. Kendisinden haber alınmayan annenin her yerde arandığı olayda bebeğin vücudunda darp ve izmarit izleri olduğu öğrenildi. 

Olay, Pamukkale Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Evde yaşları küçük olan 2 çocuğun sesleri üzerine yapılan ihbar sonrası bölgeye güvenlik güçleri sevk edildi. Olay yerine giden ekipler, müstakil evin içine girdiğinde bir bebeğin hareketsiz yattığını gördü. Bölgeye sevk edilen sağlık görevlileri 1 yıl 9 aylık olan bebeğin hayatını kaybettiğini belirledi.

Olay Yeri İnceleme ekipleri evde detaylı çalışma gerçekleştirirken, 2 çocuk koruma altına alındı. Bebeğin cenazesi otopsi yapılmak üzere adli tıp morguna kaldırıldı. 

Ekipler uzun saatler boyunca evdeki her bir noktayı teker teker inceledi. Evden alınan örnekler incelenmek üzere götürülürken, bebeğinin vücudunda darp ve izmarit izleri olduğu ortaya çıktı.

Öte yandan; hayatını kaybeden bebeğin babasının cezaevinde olduğunun öğrenildiği olayda, kendisinden haber alınmayan anneye ulaşılması için ekipler çalışmalarını sürdürüyor. 

O anları korkulu gözlerle izleyen komşular ise eve girip çıkanın belli olmadığını ve çocuklara sahip çıkılmadığını iddia etti. Bebeğin kesin ölüm nedeni otopsinin ardından ortaya çıkacak.

Büşra'yı Vahşice Öldürmüştü: Cinayet Sanığı, İnternette 'Tecavüz', 'Irza Geçme', 'İnsan Yakma'yı Araştırmış
Sinan Ateş Cinayetinde Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Gözaltına Alındı
Onur Şener Cinayeti: 5 Sanığın Yargılanmasına Başlandı

Popüler İçerikler

Tugay Kerimoğlu’ndan Galatasaray Taraftarını Yıkan İddia: “Muslera Galatasaray’dan Ayrılabilir”
Ünlü Köfte Zincirinde ‘Domuz Eti’ Çıktı, Mahkeme Kararıyla Duyulmasını Engelletti!
'Prof. Dr.' Unvanlı Ebubekir Sofuoğlu: "İslam Hassasiyetiyle Yetiştirilseydi Namahrem Katille Tanışmayacaktı"
YORUMLAR
26.01.2023

Allah sizi kahretsin ya! Aynı şehirde sizinle aynı havayı solumak bile o kadar koyuyor ki bana şu an. El kadar bebekten ne istediniz pislikler!

26.01.2023

Bok gibi hayatlarınız var hala aklınıza cinsellik gelip umarsızca ürüyorsunuz sonra olan masum yavrulara oluyo onlar da yaşadıkları travmalardan sıkıntılı tiplere dönüşüyor sonra bunlarla toplum uğraşıyor… kurban olduğum Rabbim in kudretinden sual olunmaz ama sizin gibilere de bi doğurganlık vermiş ki akıllara zarar her yatışta çocuk çıkarıyorsunuz .. fellik fellik doktor kapılarında çocuk arayanlara da nasip et yarabbim amin…

26.01.2023

işte insanlık! hiç bir canlı türü işkence yapmaz evladına kıymaz hayvanlar kadar olabilsek keşke...

TÜM YORUMLARI OKU (27)