Bunu Söyleyen Bir 'Profesör': 'Putin'in Yerinde Olsam NATO Ülkesine Nükleer Gönderirim'

Prof. Dr. Poyraz Gürson, Rusya- Ukrayna savaşının tartışıldığı bir televizyon programında yaptığı yorumla izleyenleri hayrete düşürdü. 

Emekli subay Prof. Dr. Poyraz Gürson'un Haber Global canlı yayınında Saynur Tezel'e yaptığı açıklamalar tepkilere neden oldu.

Rusya'nın Ukraynayı işgaline dair değerlendirmede bulunan Gürson, 'Putin olsam ben küçük yeni bir NATO üyesi ülkeye küçük tonajlı bir tane (nükleer füze) gönderirim, işte bu kuzeydeki Baltık ülkeleri, yeni girmişlere, eski Sovyet artığı ülkelerden birisine' dedi.

Saynur Tezel'in böyle bir girişimin savaşı doğuracağına ilişkin sorusuna ise Gürson, 'Öyle bir şey yapamayacaklarını da görürüz' cevabını verdi.

İşte o açıklama 🎥

Ali Poyraz Gürson kim?

Türk Silahlı Kuvvetleri'nden emekli olan Prof. Dr. Ali Poyraz Gürson, Okan Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde öğretim üyeliği yapıyor.

Gürson'un Türk dış politikası, İran ve Suriye üzerine çeşitli kitapları bulunuyor.

Popüler İçerikler

Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
Ünlü Voleybolcu Üçüncü Kez Evlendi: 'Biz Yine Evlendik Hat-Trick'
Kime Taş Geldi? Müge Anlı Narin Cinayeti ile İlgili Hakkında Yazılanlara Sert Yanıt Verdi!
YORUMLAR
25.03.2022

Çikolata mı gönderiyorsun Allahlın cahili, nükleer silahların gücünü idrak edemeyen insan cahildir ve bu gibi TV yayınlarında konuşmaya hakkı yoktur.

25.03.2022

Böyle bir cahillik canilik görmedim ben göz korkutmak için masum insanların canını ve doğayı hiçe saymak büyük bir yanlış senden öğrenim gören öğrencilere acıyorum...

25.03.2022

Sallayalım iki atom bombası mombası yok mu

TÜM YORUMLARI OKU (16)