Bunu da Yapmazsın! Kimsenin Kırmak İçin Çaba Sarf Etmeyeceği Saçma Guinness Dünya Rekorları

İnsanlar nelerle uğraşıyor, görün de halinize şükredin! 

Guinness Dünya Rekorları kitabında bulunan en saçma ve en garip rekorları sizin için derledik, keyifli okumalar!

1. Kafada klozet kapağı kırma rekoru

Bunun gerçekten eğlenceli olduğunu düşünen var mı? Kevin Shelley, bir dakika içinde kafasında 46 tane ahşap tuvalet kapağı kırarak bu rekoru elinde tutan garip bir abimiz..

2. Çevirilen en geniş hulahop rekoru

'Cidden gerek var mıydı yani çevirdin de ne oldu?' diyenleri duyar gibiyim. Amerikalı Getti Kehayova bu rekoru kırmış, umarım böyle bir rekora sahip olduğun için mutlusundur 😂

3. Osurukla mum söndürme rekoru

Müthiş ve benzersiz bir yetenek (!) Filipinli Gerard Jessie tam tamına 5 kere osurarak mum söndürmüş ve bu rekoru elinde tutuyor! Bize de bravo demek düşer artık.

4. En hızlı bir tabak makarna yeme rekoru

Hepimiz makarna yemeyi çok severiz ama bunu yapmana ne gerek vardı? Arizona’da bulunan Oregano’s Pizza Bistro’da bu rekoru 26.69 saniyede Michelle Lesco kırmış, inşallah sonradan kusmamıştır..

5. Ayak ve koltuk altı koklama rekoru

Bir laboratuvar çalışanı olan Madeline Albrecht, hayatı boyunca 5.600 ayak ve 6.000den fazla koltuk altı koklayarak bu rekoru elinde tutuyor. Kimsenin bu rekor için çabalayacağını sanmıyorum ama yeniden kırılırsa midemiz daha çok kalkacak gibi görünüyor. 🤢

6. Domuz kandırma rekoru

Amerikalı Joy Bleeker ve sahibi Dawn Bleeker’ın kırdığı bu rekor insanı hayrete düşürüyor.. Ne kadar işsiz insanlar var bu dünyada!

7. En büyük böbrek taşı çıkarma rekoru

Bu saçma olmaktan ziyade çok acı verici bir rekor.. Macar asıllı Sandor Sarkadi, 1 kg’dan daha fazla olan bir böbrek taşı çıkararak bize acılı bir rekor nasıl kırılır göstermek istemiş.

8. Metal yeme rekoru

Michel Lotito abimizi tanımayan var mıdır bilemiyorum ama hastalığıyla rekor kıran biri desek hatırlamanız için yeterli olacaktır. Kendisi kir ve cam gibi gıda dışı nesneleri yeme isteği yaratan Pica hastalığına sahipti ve yaşamı boyunca dokuz ton metal yediği biliniyor.

9. Serçe parmakla barfiks çekme rekoru

İtalyan Tazio Gavioli serçe parmaklarıyla 36 adet barfiks çekerek bu rekoru elinde tutuyor. Umarım serçe parmaklarını hala kullanabiliyorsundur Tazio..

10. Uçak çekme rekoru

Reverend Dr. Kevin Fast, birçok ağırlık çekme kaydının yanında bir de uçak çekeyim demiş ve yaklaşık 9 metre için 416.299 kiloluk CC-177 Globemaster III adında model bir uçağı çekmeyi başarmış. Helal olsun be!

11. Sakala kürdan sığdırma rekoru

Amerikalı Joel Strasser, sakalına 3.500 kürdan yerleştirmesi ile garip bir rekora sahip ve bu rekor tam olarak 3 saat 13 dakikada kırılmış. Diyecek bir şey yok, yorum sizin..

12. Hamam böceği yeme rekoru

Bir çok insanın görmeye bile tahammül edemediği bu böceği, adam yiyor yahu! İngiliz Ken Edwards, 2001 yılında yayında olan Big Breakfast TV şovunun canlı yayınında sadece bir dakika içinde 36 adet hamam böceği yiyerek bu rekoru kırmış. Ayrıca bu rekoru hala kimse kırmaya uğraşmadı ve kırmayacak gibi de duruyor.

Yaptıkları Sakarlıklarla Guinness Rekorlar Kitabına Girmeye Hak Kazanacak Aklı Havada 20 Kişi
Guinness Rekorlar Kitabına Girmiş En İlginç 25 İnsan
Bu Zamana Kadar İlginç Rekorlara İmza Atıp Guinness Rekorlar Kitabına Girmiş 31 Türk

Popüler İçerikler

9 Yaşındaki Çocuğa İmam Odasında Yıllarca İstismar İddiası: İmam Tutuklandı!
Yeniden Refah Lideri Fatih Erbakan Rakamları Paylaştı: "MHP'yi Geride Bıraktık"
Kardeşlerim'in Başrolüydü... Burak Deniz'in Yeni Dizisindeki Partnerinin 15 Yaş Küçük Olması Tepki Çekti!
YORUMLAR
20.09.2020

Hangisine laf söylesem bilemedim :(

21.09.2020

7 yi de sezeryanla almışlardır yoksa düşünmek istemiyom

21.09.2020

Ömür Boyu Gerizekalı Raporu Almışlar 😁

TÜM YORUMLARI OKU (4)