Bunu da mı Görecektik! Bir Firmanın Bebekler İçin Ürettiği Akıllara Zarar Topuklu Ayakkabılar

Sonunda bu da oldu! Pee Wee Pump adında bir ayakkabı firması bebekler için yüksek topuklu ayakkabılar tasarladı. Ayakkabıların çok tatlı olduğunu düşünenler olacağı gibi bu durumu hoş karşılamayanlar da olacağa benziyor...

Şu fotoğrafa sadece bir saniye bakar mısınız?

Ve bu iki sevimli bebeğe...

Fark ettiyseniz bu bebekler yüksek topuklu ayakkabılar giyiyor.

Bu da mesela bir bebek mi, yoksa konken oynamaya giden bir teyze mi belli değil resmen.

Bu bebek kesinlikle parti için hazır!

Gözlerinize inanamıyor olabilirsiniz ama gerçekten bebekler için yüksek topuklu ayakkabı üreten Pee Wee Shoes isimli bir firma var.

Firmanın açıklamasına göre bu ayakkabıyı giyen bebekler modada fark yaratan ilk bebekler olacak.

Bu ayakkabıların fiyatları 14.99 dolar.

Hem havalı hem de şık mı?

Alışverişe çıkmaya hazır gibi duruyor.

Şıkır şıkır giydirilmiş bir bebek daha!

Altınlar, inciler ve topuklu ayakkabılar...

Bebeğin durumdan ne kadar memnun olduğu yüzünden belli oluyor adeta.

Peki siz bu ayakkabılar hakkında ne düşünüyorsunuz? Gerçekten bir moda harikası olduğunu mu, yoksa bebekler için uygun olmadığını mı?

Popüler İçerikler

Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
YORUMLAR

Mom's lar atlar hemen. Lan bi rahat bırakın şu çocuklarınızı yaaa, büyüdüklerinde hesap sorarlar ben size söyleyim. Çocuklar çocuk kalsın ya, zaten büyüdüğünde yetişkin gibi giyinecekler, ufacık çocukları 45'likler gibi giydirmenin mantığı nedir ya.

31.03.2017

Öncelikli olarak “misili kiyifitti diğil” diyen pedagoji terk kardeşlerimize selamlar hürmetler! Mesele bal gibi de kıyafette! Herkes sizin bebeğinize/yavrunuza aynı gözle bakmıyor şu acı gerçeği bir kabul edin. Moda endüstrisi... İğrenç kapitalist düzenin en iğrenç silahı, ve artık minicik yavrularımızı da vurmaya başladı. Bakın bebekliklerinden sokuluyor bilinç altlarına o daracık elbiseler, topuklu ayakkabılar minicik üçgen bikiniler vs. ne oluyor yahu?! Daha minnacık bir melekken seksizme kurban etmeyinyavrularınızı. Gerizekalı aileleri buna çanak tutuyor ya birde ne diyeyim! Aslında sıradanmış gibi görünen birçok koşulda çocuklar istismara maruz kalıyor. Sadece giysiler değil artık çocuk istismarı her yerde dizilerdeki Ben 11 sene sonra evlencem seninlee" deyip seneler sonra o hayal uğruna her şeyi göze alma furyası; çizgi filmlerdeki bilindik subilimineler, yine filmlerdeki küçük yaşlarına rağmen birbirlerine aşk bakışları atmalar falan? Ne diyeyim sonumuz hayrolsun..

31.03.2017

Tamam yumuşak ayakkabı onlar, tamam üzerine basıp yürümüyorlar da.. Ama bu nedir yaa, sonra da kadını seks objesi olarak görüyorlar diye yırtınıyoruz!! Küçücük bebeğe topuklu ayakkabı giydirmek nasıl bir akıl tutulmasıdır?

TÜM YORUMLARI OKU (10)