Bunu da Gördük: Oy Vermeye Geyik Olup Geldi

Cumhurbaşkanlığı 2’nci tur seçimleri için 81 ilde ilk oylar kullanılmaya başlandı. Yurt genelinde yurttaşlar sabahın erken saatlerinde sandıklara akın ederken renkli görüntüler de ortaya çıktı. Bursalı tiyatrocu Bahtiyar Keskin, oy kullanmak için sandık başına geyik kostümüyle gitti.

Oy kullanmaya geyik kostümüyle gitti

Cumhurbaşkanlığı Seçimi 2’nci tur için tüm yurtta saat 08.00 itibariyle aynı anda oy verme işlemi başladı. Erken saatlerde görevli oldukları sandıkların başına gelen görevliler, sandık yemini ettikten sonra işlemlere başladı. Pusula kontrol edilerek sandık mühürlendi. 

Türkiye’nin farklı illerinde oy kullanan yurttaşlar sandık başına çeşitli kostümler giyerek renkli görüntüler oluşturdu. Bursa’da da tiyatrocu Bahtiyar Keskin, oy kullanmaya geyik kostümüyle gitti.

'Çocukların mutluluğunu ve gençlerin heyecanını gördüm'

Boynuzlu başlığı ile okulun bahçesine girdiği andan itibaren yurttaşların ve çocukların ilgisini çeken geyik kostümlü Keskin, çocuklarla bol bol fotoğraf çekindi.

Kostümünden ötürü, uzun süre kontrol için dışarıda beklemek zorunda kalan Keskin, daha sonra kafasındaki boynuzlu başlığı çıkarıp oyunu kullandı.

Keskin, “Yarınımızı bırakacağımız gençlere kardeşçe, dostça, birlikte ve bir birimizi kırmadan; ülkemiz ve tüm dünyaya kardeş olduğumuzu bildirmek için siyaset yapalım'' diyen Keskin sözlerine şöyle devam etti: ''Demokrasi içerisinde oyumuzu kullandık. Okula geldiğim andan itibaren bütün herkesin dikkatini çekebildim. Çocukların mutluluğunu ve gençlerin heyecanını gördüm. Artık siyaset geyikleri bitti. Herkes sandıkta son söz milletin. Herkes milletin kararına saygı duymalı'” 

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
Oy Kabininde Mermi: Pusulada Kemal Kılıçdaroğlu’nun Üstüne Koydu
Ümit Özdağ Oyunu Kullandı: 'Umarım Halk Bu Sefer Doğru Tercih Yapar'

Popüler İçerikler

Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
YORUMLAR
28.05.2023

Boynuzlanmış demekki yazık.

Bu yine oy kullanmayan gitmeyenlerden iyidir. Seçim bitti ama birçok insan sandığa bile gitmedi. Maalesef ülkemizin karanlık yüzü işte bu takım tutar gibi sandığa gitmeyenler.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ