Bunu da Gördük: Çocuğu İple Bağlayıp Çatıdaki Karı Temizleten Adam...

Küçükçekmece’de bir şahıs, iple bağladığı çocuğa karla kaplı çatıyı temizletti.

Olay, sabah saatlerinde Küçükçekmece İnönü Mahallesi'nde 2 katlı bir binada yaşandı. Edinilen bilgiye göre, kimliği belirlenemeyen bir şahıs, çocukla çatıya çıktı. Daha sonra çatıdaki karı temizlemesi için çocuğun beline ip bağlayıp kenara doğru gönderdi. Çocuk ise beline bağlı iple çatı üzerindeki karı temizlemeye çalıştı.

Çocuğun canının tehlikeye atıldığı anlar bir vatandaş tarafından kamera ile kaydedildi.

Küçükçekmece'de çocuğun iple bağlanarak temizlik yapma anını kaydeden Eyüp Akhan, “İşe gitmediğim için tatilim vardı, kahvaltıdan sonra sigara içmek için balkona çıktım. Balkona çıkmamla manzara ile karşılaştım. Çatıda yukarıdan çocuğun beline ip bağlamış ve onu aşağıya doğru sarkıtmış, kar temizliği yapıyordu. Olayın tehlikeli olduğunun farkına vardım, o yüzden çektim. Elinde bir faraş vardı, elinde iple çocuğu bağlamış, çocuk da yamaca doğru gelmiş kar temizliği yapıyor. Aşağıya düşme tehlikesi yüzde 90. İp her an kopabilirdi, çocuk aşağıya kayabilirdi” dedi.

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Kuyumculardan Nakit Parayla Altın Almak Yasaklanıyor: Tarihi Karar Nisan Ayında Uygulanmaya Başlanacak
Metroda Yaşlı Gördükleri İçin İsyan Eden İki Kişi Tepki Çekti: "Yaşlıların Toplu Taşımada Ne İşi Var?"
Galatasaray Taraftarı Dağıtılan Yağmurlukların Kalitesine Tepki Gösterdi
YORUMLAR

Alooo nerdesiniz bakanlık? Neyi bekliyorsunuz cocugu aileden almak için?

26.01.2022

aileden alıp sibiryaya kar küremeye göndersinler

26.01.2022

Bence dayıyı sikinden bağlayıp sarkıtmak lazım ki aklı başına gelsin 🤬

26.01.2022

vallahi pes... abiiii cocuk kayip dusse sende onun cekim gucuyle duseceksin zaten dengeni kaybedip a aaaaaaaa vallahi pes sinirlerim altust oluyor artik haber okudukca

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ