'Zina Edecek Kadar Yaşı Büyük, Evlenmeye Geldi mi Küçük?' Diyen 'Öğretmen' Hakkında Soruşturma Başlatıldı

Tekirdağ'da Saray İmam Hatip Ortaokulu'nda din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenliği yapan Cihat Ç. Facebook hesabından 'alıntı' olarak tepki çeken bir ileti paylaştı. Cihat Ç. paylaştığı iletide 'Ergenlik çağına ermeyen kızın rahatlıkla sevgilisi olabiliyor ve durum normal karşılanıyor. Ama bu kıza madem bu haltı yiyebiliyorsun evlenebilirsin dediklerinde her nedense yaşın küçüklüğü ortaya atılıyor hemen. Zina edecek kadar yaşı büyük. Evlenmeye geldi mi yaşı küçük!' ifadelerini paylaştı. Sosyal medya paylaşımıyla tepki çeken öğretmen hakkında soruşturma başlatıldı.

Cihat Ç., iletiyi '#SaldıranlarSamimiDeğiller' başlığı altında paylaştı.

Öğretmen Cihad Ç.'nin bu paylaşımının altına bazı takipçileri yorum yazarak, tepki gösterdi.

Doğan Haber Ajansının haberine göre tepkiler üzerine Cihad Ç., bir takipçisine yanıt vererek, 'Burada dikkat edilmesi gereken tek taraflı olunması. Bunu eleştirenler samimi değil. Kürtaj için şu anda kaç yaşında doktora gelenler var haberin var mı?'' yazdı.

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, 'Söz konusu olaydan dolayı öğretmen hakkında yapılan incelemeden sonra soruşturma başlatıldı. Aynı zamanda soruşturmanın selameti için de açığa alındı' dedi.

Daha öncede sosyal medya hesabından beden dersinde eşofman giyen kız öğrenciler ile tepki çeken paylaşımlarda bulunan imam hatip lisesinde görevli felsefe öğretmeni Ercan Harmancı açığa alınmıştı.

Beden Dersinde Eşofman Giyen Kız Öğrencilerin Zina Yaptığını Söyleyen Öğretmene Soruşturma
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
YORUMLAR
09.01.2018

Evlenmek diyince akıllarına sadece seks geldiği için normaldir. Gerçi ne dersen de akıllarına sadece seks geliyor. Algıda seçicilik bu olsa gerek. Ne yesek desek, ne yeseks anlarlar...

09.01.2018

Sevgili olcaksa cinsellik olcak haci diyen insan bunlar.Karsi cinse bu bakisla yaklasip bir de evlenince karisina siddette uygularlar. Kokleri kuruyamiyor mu bunlarin ya?

Pasif Kullanıcı
09.01.2018

Çünkü onların beyinlerine küçüklükten karşı cinsin, insan olmasından önce, cinsel obje olduğununu empoze etmişler.

Pasif Kullanıcı
10.01.2018

küçük yaşta sevgiyi ve aşkı bilecek olgunlukta olanların neden evlilik yapacak olgunlukta olduğunu düşünmüyorsunuz diye savunma yapabiliyor düşüncesiz gerzekler.Lan sevgiyi aşkı yaşayanlar yaşça birbirine uygun olur o ilişkilerde.Sen 15-16 yaşlarından itibaren insanların sevgili olmasından ,gezip tozmasından niye rahatsız oluyorsun be eyyyyyyyyy pezevenk..Bu piçin kast ettiği kız çocukları..Sevgili olabiliyorsa evlenebilir diyen beyninin damarlarını sikeyim.be eyyyyyyyy pedofili.

TÜM YORUMLARI OKU (69)